De nieuwe Renault Master. Nu bij Auto Indumij

De nieuwe Renault Master bij Auto Indumij

De nieuwe Renault Master: nog robuuster en beter afgestemd op de behoeften van klanten. Opvallend is het indrukwekkende nieuwe design van de voorzijde, het geheel vernieuwde interieur en de nieuwe, krachtige en efficiëntere motoren

De nieuwe Master krijgt een robuustere, expressievere en dynamischere voorzijde voor een sterkere visuele identiteit die de andere modellen bedrijfswagens van Renault met elkaar verbindt. 

Opvallende design featutres van de nieuwe Renault Master zijn; 

  • De C-vormige lichtsignatuur (C-Shape)
  • Een nieuwe kleur ‘Gris Urban’.
  • Een verhoogde lijn van de motorkap.
  • Een verticale voorpartij, met verchroomde logodrager, grille en bumper.

Ook in het interieur van de nieuwe Renault Master vind je veel nieuws. De nieuwe Master neemt het DNA van een personenauto over, is elegant en functioneel en voortaan uitgerust met een nieuw dashboard met nieuwe vormgeving met strakkere lijnen en ruime open en gesloten opbergvakken.Het nieuwe instrumentenpaneel met een nieuwe toerenteller en 5-inch TFT-beeldscherm oogt modern en is volledig ergonomisch gevormd. Dit komt ook door de volledige integratie van het navigatiescherm in het dashboard, ongeacht het gebruikte multimediasysteem (R-LINK of Media Nav).

 

Grootste opbergcapaciteit in zijn klasse

De nieuwe Renault Master beschikt over de grootste opbergcapaciteit in zijn categorie (tot 105 liter). Voor meer praktische bruikbaarheid is de cabine voortaan als optie te voorzien van een nieuw ‘Easy Life’ dienblad boven het handschoenenkastje, die te bedienen is met een eenvoudige druk met de vinger, voor extra werkruimte of lunchruimte, en een nieuwe grote centrale bekerhouder. Erg handig is ook  ‘Easy Life’ schuiflade van 10,5 liter om gemakkelijker toegang te hebben tot de opgeborgen spullen. Ook is een dockingstation voor een tablet in het middengedeelte van het dashboard aanwezig.  Tenslotte ontbreken in de nieuwe Renault Master ook krachtige multimedia-oplossingen die compatibel zijn met Android Auto® en Apple CarPlay® (alleen in combinatie met Media Nav) niet. 

 

Nieuwe  rijhulpsystemen voor meer veiligheid en rijgemak

De nieuwe Master kan worden uitgerust met een waarschuwingssysteem tegen het onbedoeld verlaten van de rijstrook, een parkeerhulp en een achteruitkijkcamera maar krijgt ook nieuwe rijhulpsystemen (ADAS) die het manoeuvreren vergemakkelijken en de veiligheid vergroten. De in dit segment unieke ‘Rear View Assist', een assistent voor het achteruitkijken, met scherm in het bovenste gedeelte van de voorruit, voor een optimaal zicht naar achteren op de middellange en lange afstand. De ‘Side Wind Assist’, een stabilisatiehulp bij zijwind. Het systeem wordt ingeschakeld boven de 70 km/u en corrigeert tot 50% zijdelingse afwijking van het voertuig in extreme omstandigheden. Daarnaast dragen zaken als de  parkeerhulp aan de voorzijde, de ‘Blind Spot Warning’, die waarschuwt in geval van een voertuig in de dode hoek en het geavanceerd noodremsysteem AEBS (Active Emergency Braking System, als optie leverbaar), actief bij aan de veiligheid. 

 

Nieuw aanbod dieselmotoren voor de nieuwe Renault Master

De nieuwe Master is voorzien van een nieuw aanbod van 2.3 dCi dieselmotoren dat nog beter is afgestemd op het gebruik door zakelijke klanten. Deze motoren voldoen voortaan aan de normen Euro 6d-temp en beschikken over twinturbo-technologie. Het vermogen loopt tot 180 pk (132 kW) en het zeer gunstige koppel tot 400 Nm garandeert meer dynamiek en een groter reactievermogen. Daarnaast bieden de nieuwe motoren van de Master t.o.v. de vorige serie een aanzienlijke verbruikswinst die kan oplopen tot 1,0 l/100 km (waarden NEDC 2.0).

Afhankelijk van de versies kunnen deze motoren worden gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen of een gerobotiseerde automatische versnellingsbak met zes versnellingen. De motoren beschikken altijd over de laatste emissiebeperkende technologieën zoals het systeem voor selectieve katalytische reductie (SCR). 

 

Speciaal voor onze zakelijke relaties

Je hebt als ondernemer specifieke wensen op het gebied van mobiliteit. En je rekent op maximale service, een goed advies en aantrekkelijke inkoopcondities. Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die je graag adviseert over de aanschaf van Renault  personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van jouw wagenpark kun je bij ons ook terecht over vragen op het gebied van  financiering, leasing en autoverhuur. Heb je een tijdelijke vervoersbehoefte neem dan zeker contact met ons op. Binnen Auto Indumij biedt in samenwerking met Indulease  ook diverse mogelijkheden op het gebied van flexibele shortlease en voordelige operational leaseaanbiedingen. 

 

MAAK KENNIS MET ONZE AFDELING FLEETSALES