De nieuwe Renault Trafic. Nu bij Auto Indumij

Ontdek de nieuwe Renault Trafic bij Auto indumij

De nieuwe Renault Trafic is één van de best verkochte bedrijfswagens in zijn segment, Populair vanwege zijn betrouwbaarheid, de enorme laadruimte en niet in de laatste plaats vanwege zijn aantrekkelijk lage kilometerprijs. Deze veelzijdige bedrijfswagen is door Renault ontwikkeld om optimaal te voldoen aan de meest uiteenlopende wensen van ondernemers. Keuze uit bijna 50 verschillende versies en een uitgebreid pakket aan Renault Services. 

 

Nu nog beter!

Op tal van aspecten is de nieuwe Renault Trafic nu nog beter!  Zo biedt de Trafic met extra veel opbergcapaciteit waaronder een bak van 54 liter onder de passagiersbank, een neerklapbare rugleuning van de bank, waardoor plaats wordt gemaakt voor een computer of opbergruimte en een schrijftafel met klembord (optie of afhankelijk van uitrusting). Erg handig is ook de nieuwe houder voor tablet. 

Dankzij het rechthoekige design van de laadruimte kan de netto-inhoud worden geoptimaliseerd, die zich uitstrekt van 3,2 tot 8,6 m3. De versterkte led-verlichting van de laadzone (500 lumen) zorgt voor een beter werkcomfort en de opvouwbare nieuwe sleutel met drie knoppen of een handsfree Renault-kaart met de optie Single Door Opening (SDO) voor extra veiligheid.

 

4 topdeals voor de nieuwe Renault Trafic

Als één van de grootste Renault dealers van Nederland profiteert Auto Indumij regelmatig van extra inkoopvoordelen op de nieuwste bedrijfswagens van Renault. Speciaal voor de nieuwe Renault Trafic hebben wij een aantal extra voordelige aanbiedingen samengesteld. Ook benieuwd hoe aantrekkelijk je de nieuwe Renault Trafic  bij ons kunt kopen of leasen? Kijk dan op onze nieuwe actiewebsite www.ikwileentrafic.nl. Hier vind je de beste Renault Trafic aanbiedingen en kunt online een scherpe offerte aanvragen. 

 

BEKIJK ONZE TRAFIC DEALS

 

Ontdek de vele features van de nieuwe Renault Trafic

De zeer veelzijdige, nieuwe Renault Trafic maakt het leven van de professionele gebruikers gemakkelijker dankzij het doorlaadluik dat tot 4,15 meter nuttige laadlengte biedt.

Daarnaast is de nieuwe Renault Trafic uitgerust met talrijke oplossingen om het laden te vergemakkelijken en veiliger te maken. Zo openen  de achterdeuren tot wel 250° en kan lading met achttien ogen extra veilig worden vergrendeld. 

 

Nieuwe motoren en automaat leverbaar

De nieuwe Trafic is voorzien van een nieuw gamma motoren 2,0-liter dCi dat nog beter is afgestemd op het gebruik door zakelijke klanten.

  • Deze motoren voldoen voortaan aan de normen Euro 6d-temp.
  • Met een turbo met variabele geometrie hebben deze motoren een vermogen bij toerental van 120 tot 170 pk (88 tot 125 kW)
  • De nieuwe Trafic biedt een optimaal koppel dat afhankelijk van de uitvoering kan oplopen tot 380 Nm.
  • De motoren bieden een verbruikswinst die kan oplopen tot 0,6 l/100 km (waarden NEDC 2.0) bij de dCi 145.
  • Automatische 6-traps EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling leverbaar op een aantal varianten.
  • De motoren beschikken altijd over de laatste emissiebeperkende technologieën zoals het systeem voor selectieve katalytische reductie.

 

Nieuwe rijhulpsystemen voor extra comfort en veligheid

De rijhulpsystemen (ADAS) waarvan de nieuwe Renault Trafic kan worden voorzien, zorgen voor comfort, ergonomie en veiligheid. Zo biedt de nieuwe Trafic bijvoorbeeld een ‘Wide View’ achteruitkijkspiegel met anti-dodehoek functie ( in de zonneklep ). Maximaal zicht bereik je met de nieuwe parkeerhulp aan de voorzijde/achterzijde met achteruitrijcamera. En voor klanten die met een aanhanger rijden is een nieuwe systeem leverbaar dat ongewenste zijwaartse bewegingen reduceert. De full led-koplampen vergroten de veiligheid 's nachts. Deze zorgen voor 50% meer verlichting bij groot licht en 34% meer verlichting bij dimlicht vergeleken met de halogeenkoplampen, en hebben een langere levensduur.

Met de connected multimediasystemen en AndroidAuto™ & Apple CarPlay™ biedt de nieuwe Trafic voor iedere berijder maximaal comfort en gebruiksgemak. 

 

Maatoplossingen voor iedere branche

De nieuwe Renault Trafic is een echt werkpaard, dankzij de veelzijdigheid en de herziene ergonomie. Deze bedrijfswagen is afgestemd op ieder moment in het bedrijfsleven, en op bepaalde particuliere toepassingen.  Werk je in de voedingsindustrie, de bouwsector of bijvoorbeeld de gezondheidszorg? Voor iedere branche biedt de nieuwe Trafic altijd een speciale oplossing.  De specialisten zakelijke markt binnen Auto Indumij informeren je graag over de uitrustingsmogelijkheden, specifieke toebehoren en onze kant-en-klare ombouwmogelijkheden

 

Extra service voor onze zakelijke relaties

Je hebt als ondernemer specifieke wensen op het gebied van mobiliteit. En je rekent op maximale service, een goed advies en aantrekkelijke inkoopcondities. Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die je graag adviseert over de aanschaf van Renault  personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van jouw wagenpark kun je bij ons ook terecht over vragen op het gebied van  financiering, leasing en autoverhuur. Heb je een tijdelijke vervoersbehoefte neem dan zeker contact met ons op. Binnen Auto Indumij bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van flexibele shortlease.

 

ONTMOET ONZE AFDELING ZAKELIJKE MARKT