De nieuwe Renault Trafic. Nu bij Auto Indumij

DE NIEUWE RENAULT TRAFIC BIJ AUTO INDUMIJ

De nieuwe Renault Trafic is één van de best verkochte bedrijfswagens in zijn segment, Populair vanwege zijn betrouwbaarheid, de enorme laadruimte en niet in de laatste plaats vanwege zijn aantrekkelijk lage kilomterprijs. Deze veelzijdige bedrijfswagen is door Renault ontwikkeld om optimaal te voldoen aan de meest uiteenlopende wensen van ondernemers. Keuze uit bijna 50 verschillende versies en een uitgebreid pakket aan Renault Services. 

 

HANDIGE LAADRUIMTE

De nieuwe Trafic heeft een praktische en efficiënte laadruimte. Met het doorlaadluik in het volledig tussenschot in combinatie met de multifunctionele bijrijdersbank, beschikt u over de langste laadlengte op de markt: 3,75 m in de L1 versies en 4,15 m in de L2 versies. Het laadvolume, 5,2 m3 in de L1 versies en 6 m3 in de L2 versies, is optimaal dankzij de kubusvormige laadruimte. De auto is leverbaar met een hele reeks rijhulpsystemen die het transport, het laden en de veiligheid vereenvoudigen. Je kunt onder andere beschikken over een inwendige imperiaal, een blokkeersysteem van de linker achterdeur, maar liefst 18 bevestigingspunten en de handsfree card voor gemakkelijk ontgrendelen van de portieren. Verder is de nieuwe Trafic zo ontworpen dat hij eenvoudig is aan te passen aan de eisen van jouw bedrijf, hij is al voorbereid op eventuele op- en ombouw. Bij Auto Indumij demonstreren wij graag de door jou gewenste uitvoering. Een uitgebreide proefrit met de nieuwe Renault Trafic? Geen probleem. Onze verkoopadviseurs maken graag een afspraak hiervoor. 

 

NIEUWE ACTIEWEBSITE WWW.IKWILEENTRAFIC.NL

Als één van de grootste Renault dealers van Nederland profiteert Auto Indumij regelmatig van extra inkoopvoordelen op de nieuwste bedrijfswagens van Renault . Dit inkoopvoordeel vertalen wij vanzelfsprekend graag door in een extra aantrekkelijk aanbod naar onze klanten. Ook benieuwd hoe aantrekkelijk je de nieuwe Renault Trafic  bij ons kunt kopen of leasen? Kijk dan op onze nieuwe actiewebsite www.ikwileentrafic.nl. Hier vind je de beste Renault Trafic aanbiedingen en kunt online een scherpe offerte aanvragen. 

 

BEKIJK ONZE TRAFIC DEALS

 

SPECIAAL VOOR ONZE ZAKELIJKE RELATIES

 

Je hebt als ondernemer specifieke wensen op het gebied van mobiliteit. En je rekent  op maximale service, een goed advies en aantrekkelijke inkoopcondities. Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die je graag adviseert over de aanschaf van Renault  personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van jouw wagenpark kun je bij ons ook terecht over vragen op het gebied van  financiering, leasing en autoverhuur. Heb je een tijdelijke vervoersbehoefte neem dan zeker contact met ons op. Binnen Auto Indumij bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van flexibele shortlease.

 

ONTMOET ONZE AFDELING ZAKELIJKE MARKT

 

BEKIJK ONZE KLUS BIJ EEN BUS ACTIE (TIP)

Auto Indumij heeft weer een superleuke actie en speciaal gericht op de ondernemers. Wij begrijpen dat het hard werken is om een klus binnen te halen. Daarom helpt Auto Indumij een handje mee. Maak je nu een proefrit met de nieuwe Renault Kangoo, Trafic of Master dan ontvang je van ons een waardecheque ter waarde van €100,- voor Advanza.nl. Koop je één van de nieuwe Renault bedrijfswagens dan ontvang je zelfs een waardebon ter waarde van €250,-! Profiteer snel van deze aantrekkelijke actie bij Auto Indumij. Advanza.nl is de plek waar vraag en aanbod samenkomen. Als ondernemer ontvang je gemakkelijk en snel verschillende opdrachten om offertes op uit te brengen. De opdrachten van klanten worden gematched aan de hand van het profiel van geselecteerde professionals, die vervolgens een offerte uitbrengen. Wil jij ook gemakkelijk en snel extra opdrachten binnenhalen? Lees dan snel meer over deze aantrekkelijke actie via onderstaande button. 

 

INFO KLUS BIJ EEN BUS ACTIE