Renault Business modellen: nu bij Auto Indumij
Nieuw! Renault Business uitvoeringen van de Clio en Captur.

Zakelijk extra aantrekkelijk

Profiteer van rijke uitrusting en minder bijtelling!

De Renault Clio en de Renault Captur zijn vanaf nu bestelbaar als complete Business uitvoering. Speciaal gericht op de zakelijke rijder en luxe uitgerust met de meest voorkomende opties. Zo zijn de nieuwe Renault business modellen altijd uitgerust met een Renault Easy Link navigatiesysteem met 3 jaar gratis updates en wordt inparkeren vergemakkelijkt door de standaard aanwezige parkeersensoren. Daarnaast is de catalogusprijs lager dan de gebruikelijke Zen variant, dat zich direct terugvertaalt in een lagere bijtelling. De Clio Business Zen rijd je bijvoorbeeld al vanaf € 114,- per maand.

Deze populaire uitvoering van de Clio is te leveren met de 100pk sterke TCe turbobenzinemotor, die naar wens ook de combineren is met LPG (Bi-Fuel) of kies voor de gloednieuwe E-TECH 140 Hybrid. De Captur Business Zen is ook te leveren met de 100pk TCe of 100pk TCe Bi-Fuel motor en vanaf september leverbaar met de E-TECH Plug in Hybrid 160. De Captur Business Zen rijd je al vanaf € 141,- per maand.

 

Ontdek ALLE  BUSINESS UITVOERINGEN  

Clio Zen Business

Specificaties Clio Business Zen

Nu al leverbaar vanaf: € 17.490,-

 • Leverbaar met TCe 100 of TCe 100 Bi-Fuel motor
 • Ook leverbaar als E-TECH 140 (Hybrid)
 • LED Pure Vision koplampen
 • LED achterlichten
 • Renault Easy Link navigatiesysteem
 • Parkeerhulp achter
 • Elektrisch inklapbare buitenspiegels
 • Met rundleder bekleed stuurwiel

Jouw voordeel: € 1.100,-

Bijtelling vanaf € 114,- per maand

Gratis business offerte

De nieuwe Renault Clio en Renault Captur Business: ook leverbaar als Hybrid-uitvoering!

De nieuwe Renault Clio en Renault Captur Business: Ook leverbaar als E-TECH (Hybrid) uitvoering!

Captur Zen Business bij Auto Indumij

Specificaties Captur Zen Business

Nu al leverbaar vanaf: € 21.490,-

 • Leverbaar met TCe 100, TCe 100 Bi-Fuel, of TCe 130 motor
 • Per september ook leverbaar als Plug-in Hybrid 160 Business E-TECH
 • LED Pure Vision koplampen
 • LED achterlichten
 • Renault Easy Link navigatiesysteem
 • Parkeerhulp achter
 • Elektrisch inklapbare buitenspiegels
 • Met rundleder bekleed stuurwiel

Jouw voordeel: € 1.500,-

Bijtelling vanaf € 141,- per maand

GRATIS BUSINESS OFFERTE

Bijtelling

Minder bijtelling met de Business modellen van Renault

Wanneer je met een zakelijke auto meer dan 500 privé kilometers per jaar aflegt, ben je verplicht om bijtelling te betalen. Een percentage van de catalogusprijs wordt bij je inkomen opgeteld waarover je dan belasting betaalt. Zie het als een vergoeding aan de overheid voor het privé gebruik van de zakelijke auto. Omdat de catalogusprijs van de Renault business modellen lager is dan de gebruikelijke uitvoeringen, valt ook de bijtelling lager uit. Bereken jouw bijtelling online op de speciale bijtellingscalculator van Renault Nederland.

 

Bijtellingscalculator

Disclaimer

© 2020. Alle rechten voorbehouden.De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument en excl het afleverpakket. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze  Business modellen zijn slechts in zeer beperkte aantallen beschikbaar. Jouw verkoopadviseur informeert je graag over de actuele beschikbaarheid. Aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen of andere acties van Auto Indumij en/of Renault Nederland. Prijzen onder voorbehoud. Getoonde uitvoeringen kunnen afwijken van de daaadwerkelijke uitvoering. Eventuele extra's kunnen in een aantal gevallen tegen meerprijs worden geleverd. Raadpleeg voor nadere info de verkoopadviseur. Voor overige voorwaarden verwijzen wij je graag naar Renault.nl