Subsidie bij aankoop van een elektrische Renault
Aanschafsubsidie Elektrische auto van start

Profiteer nu van € 2.500 subsidie

Stap jij ook over op 100% elektrisch rijden?

In de afgelopen periode is er veel geschreven over een mogelijke subsidieregeling van de overheid om het elektrische rijden verder te stimuleren. Koop je nu een Renault ZOE dan krijg je tijdelijk € 2.500,- Renault Subsidie. 

 

Over de subsidieregeling

Renault vind het belangrijk om de verkoop van volledig elektrische auto's te stimuleren. Daarom heeft Renault de Renault Subsidie in het leven geroepen. Koop je een volledig elektrische Renault ZOE? Dan profiteer je van tot wel € 2.500,- Renault Subsidie.

 

ONTDEK DE RENAULT ZOE

Aanschafsubsidie Elektrische autp

Kan ik nog subsidie van de overheid krijgen?

 

  • Voor een gebruikte elektrische personenauto € 2.000,-

 

Koop je een gebruikte, volledig elektrische auto? Dan kun je profiteren van de overheidssubsidie van € 2.000,- Het aanschafbedrag van de auto moet tussen de 12.000 en 45.000 euro liggen. Wordt de auto binnen drie jaar na aanschaf verkocht, dat moet een deel van de subsidie naar rato worden terugbetaald. Kijk op Renault.nl/subsidie voor info over deze regeling. 

 

BEKIJK ONZE VOORRAAD

Disclaimer

*395km actieradius WLTP gebaseerd op een ZOE met 15” velgen. Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto. De oplaadtijden en bijgeladen actieradius zijn afhankelijk van temperatuur, vermogen van het laadpunt, rijstijl en laadstatus van de batterij.

Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland, geldig voor orders  t/m 31 oktober 2020. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Voorwaarden op renault.nl. Per 30 oktober 2020 zal het subsidieloket voor aanvragen voor nieuwe personenauto's sluiten (dus tot het einde van 2020) en afhankelijk van het resterende budget voor 2021, op 4 januari 2021 weer open gaan. Raadpleeg rvo.nl/sepp voor de door de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling.  Betreft uitsluitend ZOE modellen met koopaccu. Aanbieding geldt uitsluitend voor de particuliere koper en eenmanszaken. Voor overige actievoorwaarden raadpleeg de site van Renault.nl. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Auto Indumij.