De Kangoo ZE. Elektrisch rijden bij Auto Indumij

ELEKTRISCH RIJDEN MET DE RENAULT KANGOO Z.E. BIJ AUTO INDUMIJ

De Kangoo Z.E., die in Frankrijk wordt geproduceerd op dezelfde band als de Kangoo Express, biedt precies wat de professional nodig heeft en is net zo betrouwbaar, praktisch en functioneel als de Kangoo Express! De flexibele laadruimte biedt naar wens 2,4 tot 4 kubieke meter inhoud. De Kangoo Z.E. heeft een nuttig laadvermogen van 650 kg en is leverbaar in 2 lengtes en in 3 uitvoeringen (met 2 zitplaatsen, als Maxi met 2 zitplaatsen en als Maxi met 5 zitplaatsen). Renault bewijst met de Kangoo Z.E. dat er voor elke bedrijfsactiviteit een elektrische oplossing is. Maak de overstap!

 

100% ELEKTRISCH

Met de Kangoo Z.E. beleef je een nieuwe vorm van rijplezier, anders, verbluffend. Geen motorgeluiden meer, volledig stil autorijden dankzij de 100% elektrisch aangedreven motor die pittig accelereert. De permanente vaste overbrenging werkt bovendien uiterst comfortabel. Nooit meer schakelen, nooit meer hoeven nadenken, geen schakelovergangen meer. Kortom: rijden in de Kangoo Z.E. is een dagelijks terugkerend genot. En omdat alles gericht is op comfortabel en zorgeloos rijden, kun je de batterij op meerdere plekken opladen: thuis via de Wall-Box (de thuisaansluiting), bij openbare oplaadpunten en via oplaadpunten bij je werk.

 

100% ZUINIG

Wordt de benzine steeds duurder? Stap dan nu over op elektrisch rijden! De Kangoo Z.E. is de eerste 100 % elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagen. De prestaties zijn vergelijkbaar met die van de Kangoo Express met verbrandingsmotor, maar op de lange duur is de Kangoo Z.E. zuiniger dankzij de veel lagere energiekosten en gebruikskosten. Zelfs in onderhoud is de Kangoo Z.E. goedkoper! Voor grote bedrijven heeft Renault servicecontracten ontwikkeld. De batterij wordt gehuurd. En met de servicecontracten ben je altijd verzekerd van de allernieuwste technologieën en kun je tegen een gunstig tarief gebruik maken van specificieke diensten, zoals pechhulp (24 uur per dag, 7 dagen per week, ook als de batterij leeg is), 5 jaar of 100.000 km garantie op de motor en verlenging van de algehele fabrieksgarantie. 

 

BEKIJK DE KANGOO Z.E. UITVOERINGEN OP RENAULT.NL