De Kangoo ZE. Elektrisch rijden bij Auto Indumij

ELEKTRISCH RIJDEN MET DE RENAULT KANGOO Z.E. 

De Kangoo Z.E., die in Frankrijk wordt geproduceerd op dezelfde band als de Kangoo Express, biedt precies wat de professional nodig heeft en is net zo betrouwbaar, praktisch en functioneel als de Kangoo Express! De flexibele laadruimte biedt naar wens 2,4 tot 4 kubieke meter inhoud. De Kangoo Z.E. heeft een nuttig laadvermogen van 650 kg en is leverbaar in 2 lengtes en in 3 uitvoeringen.Renault bewijst met de Kangoo Z.E. dat er voor elke bedrijfsactiviteit een elektrische oplossing is. Maak de overstap!

100% ELEKTRISCH BEDRIJFSAUTO

Met de Kangoo Z.E. beleef je een nieuwe vorm van rijplezier, anders, verbluffend. Geen motorgeluiden meer, volledig stil autorijden dankzij de 100% elektrisch aangedreven motor die pittig accelereert. De permanente vaste overbrenging werkt bovendien uiterst comfortabel. Nooit meer schakelen, nooit meer hoeven nadenken, geen schakelovergangen meer. Kortom: rijden in de Kangoo Z.E. is een dagelijks terugkerend genot. En omdat alles gericht is op comfortabel en zorgeloos rijden, kun je de batterij op meerdere plekken opladen: thuis via de Wall-Box (de thuisaansluiting), bij openbare oplaadpunten en via oplaadpunten bij je werk.

100% ZUINIG

Wordt de benzine steeds duurder? Stap dan nu over op elektrisch rijden! De Kangoo Z.E. is de eerste 100 % elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagen. De prestaties zijn vergelijkbaar met die van de Kangoo Express met verbrandingsmotor, maar op de lange duur is de Kangoo Z.E. zuiniger dankzij de veel lagere energiekosten en gebruikskosten. Zelfs in onderhoud is de Kangoo Z.E. goedkoper! Voor grote bedrijven heeft Renault servicecontracten ontwikkeld. De batterij wordt gehuurd. En met de servicecontracten ben je altijd verzekerd van de allernieuwste technologieën en kun je tegen een gunstig tarief gebruik maken van specificieke diensten, zoals pechhulp (24 uur per dag, 7 dagen per week, ook als de batterij leeg is), 5 jaar of 100.000 km garantie op de motor en verlenging van de algehele fabrieksgarantie. 

GEMIDDELDE ACTIERADIUS VAN 200 KILOMETER

Onder gemixte omstandigheden, bereik je met de Kangoo Z.E. een actieradius van tot wel 200 kilometer volgens de WLTP testnorm. Kies je voor de Kangoo Z.E. Maxi 33 dan kost je dat 2 kilometer van je actieradius. Uiteraard zijn verschillende factoren van invloed zoals de buitentemperatuur, het wel of niet gebruiken van de airco en of verwarming en uiteraard de belading van de Kangoo Z.E.

NIEUW! DE KANGOO Z.E. PICK-UP

Kies net als de firma Krinkels BV voor de duurzaam inzetbare  Kangoo Z.E. pick-up. Deze wordt in Nederland door  de firma Veth Automotive omgebouwd tot pick-up. Er zijn vier typen beschikbaar. De basisversie heeft geen opbouw, vaste zijwanden en een achterklep. Er is ook een opbouwvariant met een platte laadbak en openklapbare aluminium zijwanden. Bij de derde variant kan dezelfde laadbak ook kippen. De vierde variant heeft een kiepbare veegvuilopbouw van lichtgewicht kunststof. Deze versie is bij uitstek geschikt voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten en andere bedrijven die waarde hechten aan duurzame mobiliteit in stedelijk gebied.

 

BEKIJK DE KANGOO Z.E. UITVOERINGEN OP RENAULT.NL

 

Krinkels kiest voor de nieuwe Renault Kangoo Z.E.