Ontdek de nieuwe Renault Twingo Electric.

DE NIEUWE TWINGO ELECTRIC

DE BESTE TWINGO OOIT!

INTRO PRIJS VANAF € 20.590,-

Op zoek naar een leuke 100% elektrische auto die helemaal top is voor in de stad maar ook  buiten de stad uitstekend presteert? Bekijk dan de nieuwe Twingo Electric. Nu al bestelbaar en medio September bij Auto Indumij in de showroom. Met de nieuwe TWINGO Electric heeft Renault een uniek aanbod in het A-segment. De nieuwe TWINGO Electric beschikt over een vermogen van mar liefst 60 kW* (82 pk) en een koppel van 160 Nm*, en dat alles in een compact formaat en met de beste draaicirkel van zijn klasse. Hij combineert de wendbaarheid en besturing van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor.  De intro prijs vanaf € 20.590,- is zeer aantrekkelijk. Bovendien komt de TWINGO Electric in aanmerking voor de overheidssubsidie van € 4.000,- voor particulieren bij koop of private lease. *

 

Nóg comfortabeler met automaat 

Met de nieuwe Twingo Electric rijd je met de standaard automaat extra comfortabel.  Naast de "normale"Drive stand kun je bij de Twingo Electric ook kiezen voor de handige B=rijmodus.  Deze B-rijmodus heeft 3 niveaus waarmee jouw Twingo bij het afremmen ook nog energie terugwint. De B3, stand bijvoorbeeld, is perfect voor het rijden in de stad. Je hoeft het rempedaal minder te gebruiken, voor een 'one pedal driving' rijervaring waardoor het rijden gemakkelijker gaat. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, wordt er regeneratief geremd. Een klein tikje op het rempedaal zorgt er voor dat je helemaal stilstaat. 

 

Standaard vier keer sneller op te laden

De nieuwe TWINGO Electric heeft een elektromotor van 60 kW (82 pk) en 160 Nm die gevoed wordt door een 22 kWh-batterij. De actieradius is vastgesteld op 270 km volgens de WLTP City-cyclus en op 190 km in de gecombineerde WLTP-cyclus. Dankzij de standaard en unieke Caméléon-lader is de batterij bij de meeste publieke laadpunten tot vier keer sneller op te laden dan die van de concurrentie. Bij een 22 kW AC-laadpunt is de batterij van de TWINGO Electric in 1 uur tot 80% opgeladen. Erg handig om snel tussendoor te kunnen laden! 

Nu bestelbaar bij Auto Indumij

Nu al bestelbaar bij Auto Indumij!

De nieuwe TWINGO Electric is vanaf nu bij Auto Indumij te bestellen en wordt in het najaar in de showrooms verwacht. De eerste kopers profiteren van een zeer interessante intro prijs vanaf € 20.590,- voor de Life uitvoering. Daarnaast kan men ook voor de Collection uitvoering kiezen die vanaf € 22.090,- geprijsd staat. 

De ‘top of the range’ is de Série Limitée Vibes met een unieke exterieurstyling en een riante uitrusting met o.a. een achteruitrijcamera en het Renault EASY LINK multimedia met 7” touchscreen, geïntegreerde TomTom-navigatie. De Série Limitée Vibes is leverbaar vanaf € 24.790,- . 

TWINGO Electric Série Limitée Vibes

Twingo Série Limitée Vibes

Meer weten over elektrisch rijden?

Wil je meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Over laadpassen, laadpalen en actieradius? Of wanneer elektrisch rijden zakelijk aantrekkelijker is, of juist als particulier? Alle antwoorden op al jouw vind je op de nieuwe info website van Renault via onderstaande button. 

 

ELECTRIC.RENAULT.NL

Disclaimer

Disclaimer

1) Consumentenadviesprijs inclusief kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LNK t.w.v. € 622,90, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 51,10, btw-vrij) recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,- incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. € 31,- incl. 21% btw) 2) Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. * Het jaarbudget 2020 voor de subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren voor nieuwe elektrische auto’s is overtekend. Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget. Dit geldt voor koop en lease. Als er nu een aanvraag wordt ingediend, dan wordt deze doorgeschoven naar 2021. Het subsidiebudget voor 2020 voor gebruikte elektrische auto’s is op moment van schrijven, nog wel beschikbaar. Meer informatie is te vinden op: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp/veelgestelde-vragen Afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoeringen. Alle prijzen, aanbiedingen onder voorbehoud van wijzigingen, spelfouten en goedkeuring directie Indumij B.V.