Renault Twizy. Elektrisch rijden bij Auto Indumij

ELEKTRISCH RIJDEN MET DE RENAULT TWIZY

De Twizy is een vernieuwende en complete auto zonder enig compromis tussen comfort en functionaliteit. De stad ligt voor je open! De Twizy stelt de beste technologie in dienst van het autorijden. Be urban, be Twizy!

 

ULTIEM URBAN DESIGN

De Twizy is DE stadsauto.Het vernieuwende design en de futuristische architectuur omhullen je en geven je de vrijheid! Ga op stap met de Twizy en ontdek opnieuw wat de stad met je doet. Vergeet alles wat je voorheen weerhield van een uitstapje. Waar ga ik parkeren? Het antwoord van de Twizy: overal! Spreid je armen uit, dat is alle ruimte die de Twizy nodig heeft. Wat trek ik aan? Gewoon waar je zin in hebt, want de Twizy biedt je alle beschutting.

 

URBAN MOBILITY

De Twizy, 100 % elektrisch en mobiel, verandert je leven in de stad. Deze tweezitter beschermt je, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk. De Twizy leidt de elektrische revolutie met een super innovatief design. Deze vierwieler mag worden bestuurd met een scooter rijbewijs; dus ook zonder autorijbewijs en vanaf de leeftijd van 16 jaar: kies de Twizy 45. Laat de energie maar stromen met de Twizy!

 

DE BESTE TWIZY DEALS VIND JE BIJ AUTO INDUMIJ

Bij Auto Indumij profiteer je van de beste Twizy deals. Zo vind je bij de verschillende Auto Indumij vestigingen regelmatig Twizy Company Cars welke met een aantrekkelijke demokorting worden aangeboden. Maar ook bij aanschaf van een nieuwe Twizy doen wij jou graag een aantrekkelijk aanbod. Meer weten over de  nieuwe Twizy of wil je direct een vrijblijvende Twizy offerte in de bus?  Neem dan contact met één van onze ZE specialisten of vraag online jouw persoonlijke offerte aan. 

 

Vraag nu uw persoonlijke Twizy offerte aan

 

BEKIJK OOK ONS TWIZY OCCASION  AANBOD

Het aanbod Twizy occasions is relatief klein.  Auto Indumij biedt echter als één van de grotere Renault dealers van Nederland regelmatig jong gebruikte Twizy modellen aan. Het gaat daarbij om uitstekend onderhouden Renault Twizy occasions in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Veelal van eerste eigenaar afkomstig!  Daarnaast bieden de verschillende Auto Indumij vestigingen regelmatig hun demo Twizy te koop aan.

 

Renault ZE Occasion aanbod

 

OOK THUISBEZORGD.NL KIEST VOOR DE TWIZY

De Twizy is ook populair in de fastfoodbranche. In de afgelopen maanden hebben wij aan verschillende bezorgdiensten in Zuid-Holland en West-Brabant nieuwe Renault Twizy modellen geleverd. Populair is ook de nieuwe Twizy Cargo die extra veel laadruimte biedt. Voor de nieuwe Twizy Cargo koos ook Thuisbezorgd.nl, de grootste eet en bestelsite van Nedeland. Wist je dat Thuisbezorgd.nl meer dan 1 miljoen bestellingen per maand verwerkt? Van een echte italiaanse pizza tot een overheerlijke visschotel, Thuisbezorgd.nl zorgt ervoor dat de maaltijd snel bij je thuis op tafel staat. Diverse restaurants welke bij de Thuisbezorgd organisatie zijn aangesloten,  hebben voor de nieuwe Twizy Cargo gekozen. Deze vierwieler biedt niet alleen veel bergruimte maar trekt ook veel bekijks.  Speciaal voor ondernemers van Thuisbezorgd.nl biedt Renault een compleet "zorgeloos elektrisch" pakket aan voor de Renault Twizy Cargo. Meer weten? Neem dan contact op met één van onze ZE specialisten.