Elektrische auto rijden? Welkom bij Auto Indumij. Renault dealer.

Elektrisch rijden, is dat iets voor mij? Steeds meer automobilisten zijn zich aan het orienteren op de aanschaf van een elektrische auto. Daarbij spelen vragen als; welke voordelen biedt elektrisch rijden en kan bij mij  thuis ook een oplaadpunt gerealiseerd worden? De Z.E. Specialisten van Auto Indumij weten alles over het nieuwe elektrische rijden en adviseren je graag. 

 

ONTMOET REMCO VAN HAREN 

Remco van Haren, verkoopleider van onze schitterende Renault Store in Dordrecht, is één van de Renault Z.E. specialisten binnen Auto Indumij. "Elektrisch rijden heeft vanaf het begin mijn belangstelling gehad", vertelt Remco. Ik heb vanwege mijn werk bij Auto Indumij al in veel verschillende auto's mogen rijden. Diesels, snelle sportwagens en bijvoorbeeld de nieuwe Renault Espace. Maar rijden met de Renault ZOE blijft voor mij toch iedere keer opnieuw bijzonder. De stilte in het interieur, geen geluid behalve het zoemen van de elektromotor. Dat spreekt mij aan! Net als de fiscale voordelen die het elektrisch rijden oplevert. Kortom, ik ben helemaal overtuigd van elektrisch rijden! 

 

EEN GOED ADVIES? MAAK EEN AFSPRAAK MET REMCO OF ÉÉN VAN ZIJN COLLEGA'S

 

ADVIES OP MAAT

Auto Indumij is één van de grotere Renault Z.E. dealers in Nederland. Experts in elektrische mobiliteit. Onze Z.E.-specialisten adviseren bij aankoop van een nieuwe- of gebruikte elektrische Renault. In onze werkplaatsen werken speciaal opgeleide monteurs die goed op de hoogte zijn van de nieuwe elektrische technologie. Alle Z.E. specialisten van Auto Indumij, waaronder verkoopleider Remco van Haren, hebben onlangs een uitgebreid opleidingstraject op het gebied van elektrisch rijden van E-Division met succes afgerond. Daarnaast beschikt Auto Indumij over speciale apparatuur om jouw elektrische auto in topconditie te houden.

“Als Z.E. specialist geef ik uitleg over het elektrische rijden, de verschillende elektrische Renault modellen, en vind ik het van belang om een advies op maat te kunnen geven", vertelt Remco. Zo kan een elektrische auto voor de ene klant heel geschikt blijken, terwijl voor iemand anders een dieseluitvoering mogelijk meer geschikt is. Daarnaast bestaan er verschillende fiscale voordelen, die de aanschaf van een elektrische auto voor veel mensen interessant maakt. 

 

SPECIALE SERVICES

Tenslotte wijst Remco nog even op de speciale services die Z.E. specialisten van Auto Indumij bieden bij aanschaf van een elektrische Renault.  Zo kunnen wij de aanvraag van de installatie van een oplaadpunt bij de klant thuis of op kantoor, organiseren. Voor ondernemers bieden wij in samenwerking met verschillende leasemaatschappijen speciale leaseaanbiedingen op maat aan.