Elektrische auto rijden? Welkom bij Auto Indumij. Renault dealer.
Anthony Rozendaal Auto Indumij Renault ZOE

Elektrisch rijden, is dat iets voor mij? Steeds meer automobilisten zijn zich aan het oriënteren op de aanschaf van een elektrische auto. Daarbij spelen vragen als; welke voordelen biedt elektrisch rijden en kan bij mij  thuis ook een oplaadpunt gerealiseerd worden? De Z.E. Specialisten van Auto Indumij, zoals Anthony Rozendaal, weten alles over het nieuwe elektrische rijden en laten je graag kennismaken met de nieuwe Renault ZOE. 

Anthony weet bij Auto Indumij alles van elektrisch rijden

Z.E. specialist Anthony Rozendaal is bij Auto Indumij Dordrecht het aanspreekpunt voor iedereen die meer wil weten over het nieuwe elektrische rijden!  Anthony: “ik ben een echte autoliefhebber en heb zelf ook meerdere sportieve Renaults in bezit gehad. De ontwikkeling in elektrisch rijden heb ik altijd op de voet gevolgd. Toen ik bij Auto Indumij  ging werken kreeg ik de mogelijkheid om diverse cursussen op het gebied van het nieuwe elektrische rijden te volgen en heb ik mij in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van elektrisch rijden.  Het mooie is dat Renault steeds nieuwe trainingen biedt, waardoor ik mij kennis op dit terrein nog verder kan verbreden en klanten nog beter kan adviseren. 

Enthousiast over de nieuwe Renault ZOE

Anthony vervolgt: ik ben de eerste binnen Auto Indumij die met de nieuwe Renault ZOE gaat rijden!  Aan de buitenzijde vallen meteen de C-shape full LED koplampen op en de nieuwe carrosseriekleuren. Loop je even verder om de ZOE dan vallen de achterlichten op; voorzien van dynamische LED richtingaanwijzers. Het nieuwe design van de velgen maakt het plaatje compleet. Hier staat een volwassen auto, klaar voor de toekomst en volledig elektrisch! Ook het interieur is compleet vernieuwd. Meest in het oog springend zijn de gebruikte materialen. In de ZEN uitvoering zijn de materialen 100% recyclebaar. 

Overal opladen

De nieuwe Renault ZOE is uniek in zijn klasse. Je kunt de batterij van de ZOE overal opladen: thuis, op straat, op het werk, bij winkelcentra en supermarkten of langs de snelweg. De unieke Caméléon-lader van de ZOE maakt het mogelijk om elke lading wisselstroom van 2,3kW uit het stopcontact tot maximaal 22kW zelf om te zetten naar gelijkstroom om de batterij versneld op te laden. Er is geen enkel ander automerk dat tot zulke hoge vermogens AC (wisselstroom) kan omzetten naar DC (gelijkstroom). Het opladen met een vermogen van 22kW, gaat 3-6 keer sneller dan bij elke andere concurrent op dit vermogen. “Eigenlijk zou iedereen eens moeten proefrijden in de nieuwe Renault ZOE"; beaamt Anthony. Het systeem werkt verfijnd, het geeft een goed gevoel dat je zorgt voor het milieu en de ZOE is nog snel ook!  Bij Auto Indumij hebben we diverse ZOE modellen voor een testrit beschikbaar zodat je zelf het nieuwe elektrische rijden vrijblijvend kunt ervaren!  

Advies op maat

Auto Indumij is één van de grotere Renault Z.E. dealers in Nederland. Experts in elektrische mobiliteit. In onze werkplaatsen werken speciaal opgeleide monteurs die goed op de hoogte zijn van de nieuwe elektrische technologie. Alle Z.E. specialisten van Auto Indumij hebben onlangs een uitgebreid opleidingstraject op het gebied van elektrisch rijden  met succes afgerond. Daarnaast beschikt Auto Indumij over speciale apparatuur om jouw elektrische auto in topconditie te houden. Wil je meer weten over het nieuwe elektrisch rijden of vind je het leuk om de nieuwe Renault ZOE zelf te  ontdekken, maak dan een afspraak met één van onze ZE specialisten via onderstaande button. 

 

AFSPRAAK MET ZE SPECIALIST MAKEN

 

SPECIALE SERVICES

Tenslotte wijst Anthony nog even op de speciale services die Z.E. specialisten van Auto Indumij bieden bij aanschaf van een elektrische Renault.  Zo profiteer je bij aanschaf van een nieuwe Renault ZOE. van interessante acties en kunnen wij de aanvraag van de installatie van een oplaadpunt bij de klant thuis of op kantoor, organiseren. Voor ondernemers bieden wij in samenwerking met verschillende leasemaatschappijen speciale leaseaanbiedingen op maat aan.  En ook voor onderhoud en service kun je terecht bij Auto Indumij. Je krijgt dan zelfs een vervangende elektrische auto mee!

 

BEKIJK OOK ELECTRIC.RENAULT.NL

Als je overstapt naar elektrisch wil je je zo goed mogelijk laten informeren. Een aanrader vinden wij de nieuwe website van Renault; electric.renault.nl. Hier vind je uitgebreide info over het nieuwe elektrische rijden en kun je de nieuwste elektrische modellen van Renault bekijken. Benieuwd? Bekijk de nieuwe website via onderstaande button. 

 

BEKIJK ELECTRIC.RENAULT.NL