Elektrische auto rijden? Welkom bij Auto Indumij. Renault dealer.
Anthony Rozendaal Auto Indumij

Elektrisch rijden, is dat iets voor mij? Steeds meer automobilisten zijn zich aan het oriënteren op de aanschaf van een elektrische auto. Daarbij spelen vragen als; welke voordelen biedt elektrisch rijden en kan bij mij  thuis ook een oplaadpunt gerealiseerd worden? De Z.E. Specialisten van Auto Indumij, zoals Anthony en Remco weten alles over het nieuwe elektrische rijden en adviseren je graag. 

Anthony weet bij Auto Indumij alles van elektrisch rijden

Z.E. specialist Anthony Rozendaal is bij Auto Indumij Oosterhout het aanspreekpunt voor iedereen die meer wil weten over het nieuwe elektrische rijden!  Anthony: “ik ben een echte autoliefhebber en heb zelf ook meerdere sportieve Renaults in bezit gehad. De ontwikkeling in elektrisch rijden heb ik altijd op de voet gevolgd. Toen ik bij Auto Indumij in Oosterhout ging werken kreeg ik de mogelijkheid om diverse cursussen op het gebied van het nieuwe elektrische rijden te volgen en ook kon ik met een Renault ZOE als demo auto gaan rijden. Ik was nieuwsgierig hoe dat zou bevallen, aangezien ik in Gorinchem woon en meestal tijdens de avond en ochtendspits op de weg zit.”

Enthousiast over de actieradius van de ZOE Z.E. 40

Anthony vervolgt: ik was de eerste binnen Auto Indumij die met de nieuwe Z.E. 40 ging rijden, deze uitvoering kent een theoretische actieradius van 400km NEDC. Voor mij werd het een sport om die actieradius zoveel mogelijk te benaderen. Uiteraard merk je verschil tussen zomer en winter, in de zomer hebben de accu’s meer capaciteit. Maar een reële actieradius van ruim 300km is voor mij zeer goed haalbaar in de praktijk. Ook met het comfort van mijn Renault ZOE zit het goed! Doormiddel van het laadpunt thuis en het voorverwarmen van de ZOE in de winter is comfort ook gegarandeerd. “Eigenlijk zou iedereen eens moeten proefrijden in een elektrische Renault. Het systeem werkt verfijnd, het geeft een goed gevoel dat je zorgt voor het milieu en de ZOE is nog snel ook!  Bij Auto Indumij Oosterhout hebben we diverse ZOE modellen voor een testrit beschikbaar zodat je zelf het het nieuwe elektrische rijden vrijblijvend kunt ervaren!  

Ontmoet Remco van Haren 

Remco van Haren, storemanager van onze schitterende Renault Store in Dordrecht, is ook één van de Renault Z.E. specialisten binnen Auto Indumij. "Elektrisch rijden heeft vanaf het begin mijn belangstelling gehad", vertelt Remco. Ik heb vanwege mijn werk bij Auto Indumij al in veel verschillende auto's mogen rijden. Diesels, snelle sportwagens en bijvoorbeeld de nieuwe Renault Espace. Maar rijden met de Renault ZOE blijft voor mij toch iedere keer opnieuw bijzonder. De stilte in het interieur, geen geluid behalve het zoemen van de elektromotor. Dat spreekt mij aan! Net als de fiscale voordelen die het elektrisch rijden oplevert. Kortom, ik ben helemaal overtuigd van elektrisch rijden! 

Advies op maat

Auto Indumij is één van de grotere Renault Z.E. dealers in Nederland. Experts in elektrische mobiliteit. In onze werkplaatsen werken speciaal opgeleide monteurs die goed op de hoogte zijn van de nieuwe elektrische technologie. Alle Z.E. specialisten van Auto Indumij, waaronder  Remco en Anthony  hebben onlangs een uitgebreid opleidingstraject op het gebied van elektrisch rijden van E-Division met succes afgerond. Daarnaast beschikt Auto Indumij over speciale apparatuur om jouw elektrische auto in topconditie te houden. Wil je meer weten over het nieuwe elektrisch rijden of vind je het leuk om de Renault ZOE te  ontdekken, maak dan een afspraak met één van onze ZE specialisten via onderstaande button. 

 

AFSPRAAK MET ZE SPECIALIST MAKEN

 

SPECIALE SERVICES

Tenslotte wijst Anthony nog even op de speciale services die Z.E. specialisten van Auto Indumij bieden bij aanschaf van een elektrische Renault.  Zo profiteer je bij aanschaf van een nieuwe Renault Z.E. van interessante acties en kunnen wij de aanvraag van de installatie van een oplaadpunt bij de klant thuis of op kantoor, organiseren. Voor ondernemers bieden wij in samenwerking met verschillende leasemaatschappijen speciale leaseaanbiedingen op maat aan.  En ook voor onderhoud en service kun je terecht bij Auto Indumij. Je krijgt dan zelfs een vervangende elektrische auto mee!