De Renault Zoe. Elektrisch rijden bij Auto Indumij

ELEKTRISCH RIJDEN BIJ AUTO INDUMIJ

Een gevoel van welzijn en rust of rijplezier? Met de ZOE hoef je niet te kiezen!  Stilte met comfort en ontspanning, nog beter! De nieuwe ZOE is uitgerust met de meest geavanceerde elektrische technologie. Er zijn tijdens de ontwikkeling meer dan zestig patenten gedeponeerd op het gebied van gebruiksgemak, connectiviteit en innovaties ten behoeve van de actieradius. Doordat de Renault ZOE geen CO2 uitstoot valt deze in de laagste bijtellingsklasse. Dit betekent dat je maar 4% bijtelling betaalt wanneer je kiest voor de nieuwe Renault ZOE. Maar niet alleen de lage bijtelling is interessant, ook de forse actieradius van maar liefst 400 km maakt de Renault ZOE voor iedereen aantrekkelijk.

400 KM ACTIERADIUS

De capaciteit van het nieuwe batterijpakket (Z.E. 40) is met 41 kWh bijna twee keer zo groot als de 22 kWh-batterij van de huidige ZOE. Bovendien zijn de technici erin geslaagd de opslagcapaciteit te vergroten zonder de batterij groter te maken. Met de R90-motor is de ZOE goed voor een actieradius van 400 km (volgens NEDC), wat overeenkomt met een reële actieradius van 300 km in stedelijk gebied.Kies je voor de Quickcharge Q90-motor dan kun je gebruik maken van de snellaadstations langs snelwegen. Het opladen van de ZOE is gemakkelijk doordat de Caméléon oplader is ingebouwd, je hoeft simpelweg alleen in te pluggen bij een laadstation. 

REVOLUTIONAIR

Met de compacte en 100 % elektrische Renault ZOE is de ware revolutie begonnen! De ZOE is de eerste auto die geschikt is voor iedereen en ideaal voor in het dagelijkse verkeer. De technologie van morgen die nu al helemaal rekening houd met jou en met het milieu. Stel je voor: steden zonder verkeerslawaai, geen uitstoot van CO2 en stikstofoxide, een stad met een veel betere kwaliteit van leven... Je hoeft niet meer in de rij te staan bij de pomp of in de kou staan om te tanken. Om jouw Renault ZOE op te laden hoef je hem alleen maar aan te sluiten, net als een smartphone. Zo houdt je veel meer tijd over voor andere dingen! 

 

Lees meer over de nieuwe ZOE

 

BOEK NU EEN TESTRIT 

Ook benieuwd naar het nieuwe elektrische rijden? Bij Auto Indumij kun je heel gemakkelijk online een proefrit met de nieuwe Renault ZOE aanvragen. Vul jouw gegevens in op het webformulier op deze pagina zodat wij onze demo ZOE voor je kunnen reserveren. Eerst meer weten over het nieuwe elektrische rijden. Onze  Z.E. specialisten weten alles over elektrisch rijden en informeren je graag. 

ONTMOET ONZE Z.E. SPECIALISTEN

Auto Indumij investeert veel in opleidingen en trainingen. Ook op het gebied van het nieuwe Elektrische rijden. Zo hebben onze Z.E. specialisten in de afgelopen tijd een uitgebreid trainingsprogramma doorlopen. Zij zijn binnen Auto Indumij de experts in elektrische mobiliteit. Onze Z.E.-specialisten adviseren graag bij aankoop van een nieuwe- of gebruikte elektrische Renault. In onze werkplaatsen werken speciaal opgeleide monteurs die goed op de hoogte zijn van de nieuwe elektrische technologie. Daarnaast beschikt Auto Indumij over speciale apparatuur om jouw elektrische auto in topconditie te houden.

 

MAAK KENNIS MET DE ZE SPECIALISTEN VAN AUTO INDUMIJ