Arkana | Auto Indumij Renault

Ontdek de nieuwe Renault Arkana 

hybrid by nature

De nieuwe Renault ARKANA wordt medio juli bij Auto Indumij in de Renault Stores verwacht. Vanaf dan kun je ook een testrit maken. Maar we hebben nu al alle info over deze nieuwe Hybride voor je verzameld!

Hij wordt standaard geleverd als E-TECH Hybrid met 140pk aandrijflijn. Deze unieke E-TECH techniek is gebaseerd op de ervaringen van Groupe Renault in de Formule 1 en geeft een compleet comfortabele en toch sportieve rij-ervaring.  Dankzij de 2 elektrische motoren en de automatische versnellingsbak met meerdere modi kun je tot 80% van de tijd volledig elektrisch rijden in de stad. Aansluiten op een stopcontact is niet nodig. De intelligente batterij in de nieuwe ARKANA wordt opgeladen door regeneratief remmen of tijdens het rijden. Je kunt genieten van een directe respons en efficiënt rijden op welke weg dan ook, terwijl je tot 40%* brandstof bespaart in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor.

Elegant interieur

Renault heeft een naam hoog te houden op het gebied van afwerking en comfort. De nieuwe Renault ARKANA vormt hierop geen uitzondering. In het interieur van de Arkana worden de mooiste materialen gebruikt. In de slimme cockpit van de nieuwe Renault ARKANA ,die voorzien is van het grootste display in zijn klasse, geniet je straks van een gebruiksvriendelijke en verbonden ervaring. Je ervaart hoe het zou kunnen zijn om in een zelfstandig rijdende auto te zitten, dankzij Renault EASY DRIVE. En met het volledig aanpasbare MULTI-SENSE-systeem biedt de Arkana voor iedereen een rijbeleving op maat.

De nieuwe Renault Arkana binnenkort bij Auto Indumij
De nieuwe Renault Arkana binnenkort bij Auto Indumij
De nieuwe Renault Arkana binnenkort bij Auto Indumij

Standaard automaat

Standaard 8-traps EDC automaat

Rijden met de nieuwe Renault ARKANA is een belevenis op zich.

Door zijn hoge zitpositie heb je altijd goed overzicht op de weg. De standaard aanwezige Pure Vision Full LED koplampen geven je ook in de meest moeilijke omstandigheden optimaal zicht en de rijhulpsystemen zorgen voor een veilige rit. 

Extra comfort biedt de standaard 8-traps EDC automaat, gekoppeld aan de E-TECH hybride aandrijflijn. Door de B-modus van de automaat de selecteren rem je extra hard af op de motor, zodat de teruggewonnen energie de batterij weer oplaadt. Ideaal in stadse omstandigheden zodat je bijna met één pedaal kunt autorijden.

 

Standaard automaat

de nieuwe Renault Arkana binnenkort bij Auto Indumij
Ontdek het interieur van de nieuwe Renault Arkana
Renault Arkana