De nieuwe Renault Captur PLUG-IN Hybrid

De ultieme SUV is nu een oplaadbare hybride

Ontdek de nieuwe Captur PLUG-IN Hybrid

De nieuwe Captur PLUG-IN Hybrid  is nu te zien en te ervaren bij Auto Indumij. Een unieke aanvulling van het Captur programma! Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kun je in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid doordeweeks elektrisch rijden. Je laadt hem daarvoor bijvoorbeeld één keer per dag op. En voor de langere uitstapjes tijdens het weekend maak je gebruik van de hybride-functie.

 

Puur genieten!

Met een druk op de start-knop activeer je de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in.  De CAPTUR accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. Jij profiteert zo van maximaal rij-plezier en comfort. Dankzij de nieuwe plug-in hybridemotor kan je met de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in de doordeweekse ritten volledig elektrisch rijden door de batterij dagelijks op te laden, en de lange ritten in het weekend als met een normale hybridemotor! Dat is puur genieten zonder compromissen! Opladen van de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in doe je heel gemakkelijk bij een laadpunt voor elektrische auto’s (publiek op thuis) of met een regulier stopcontact. Hiermee profiteer je van een elektrische actieradius tot wel 65 km , perfect voor woon-werk verkeer!

En met MULTI-SENSE pas je je nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid helemaal aan jouw wensen aan. Je kiest eenvoudig uit één van de 3 aanpasbare rijstijlen en één van de 8 verschillende typen verlichting. Zo rijdt jouw CAPTUR altijd hoe jij het wil.  In de modus PURE kun je zelfs volledig elektrisch rijden met een topsnelheid van wel 135 km/u. Je ziet het, met deze nieuwe E-TECH techniek combineert Renault in feite het beste van twee werelden. 

Kies je voor een nieuwe Captur E-TECH Plug-in Hybrid? Dan krijg je standaard 8 jaar tot 160.000km fabrieksgarantie op de batterij!  

Benieuwd? Reserveer dan snel via onderstaande button jouw testrit.

 

JA, IK WIL DE CAPTUR PLUG-IN HYBRID ERVAREN

 

Elektrische expertise in jouw nieuwe CAPTUR

Op de techniek van jouw nieuwe CAPTUR E-TECH kun je vertrouwen. Renault heeft immers al 10+ jaar ervaring met elektrische auto‘s. Profiteer nu ook van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, die is geïnspireerd op onze lange ervaring in de Formule 1-wereld. Daarnaast zijn vele collega's binnen ons Indumij team speciaal getraind op het gebied onderhoud en service van E-TECH modellen. 

Alle technologie op een rijtje

 

 • Zelf oplaadbaar + aan laadpaal
 • Start 100% elektrisch
 • Automatische 8 traps versn.bak
 • Connected My Renault diensten
 • Tot 65 km elektrisch rijbereik
 • 8 jaar garantie op de batterij
 • Forse besparing op verbruik & CO2 uitstoot

Digitaal dashboard Captur PLUG-IN Hybrid

Digitaal dashboard Captur PLUG-IN Hybrid

Intro aanbod

Profiteer nu! Captur PHEV met € 3.400,- voordeel 

Intro aanbod prijs

Captur PLUG-IN Hybrid intro aanbod

 

Catalogusprijs € 34.290

Bij Auto Indumij € 30.890,- netto

Jouw voordeel € 3.400,-

 

ONTDEK ACTIE

Styling van de nieuwe Captur PLUG-IN Hybrid is fraai!

Nu ook als Business

Captur E-TECH Business: meer luxe, minder bijtelling

Captur E-TECH Plug-in Business

Captur E-TECH Plug-in Hybrid Business

Nu al leverbaar vanaf € 30.190,-

 • Plug- in Hybrid 160pk gecombineerd vermogen
 • Tot 65 kilometer volledig elektrisch rijden
 • Binnen 3uur volledig op te laden*
 • 17 inch Bahamas velgen
 • Chromen accenten exterieur
 • Ambiance verlichting interieur
 • Renault Multi Sense voor een unieke rij-beleving

Bijtelling vanaf € 201,- per maand

Redactie De Schakel Barendrecht test de Captur E-TECH

Pers enthousiast over de nieuwe Captur E-TECH PLUG-IN Hybrid

In de afgelopen periode heeft de pers uitgebreid kennis kunnen maken met de nieuwe Captur E-TECH PLUG-IN Hybrid modellen. Niet alleen landelijke websites  maar ook redacties van lokale nieuwsmedia hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de bijzondere E-TECH techniek uitgebreid te testen. Zo heeft ook Willem Monteban, directeur van BAR lokale media, die o.a. de Huis aan Huis krant "De Schakel in Barendrecht" uitgeven,  een dag met onze Captur E-TECH PLUG-IN Hybrid demo gereden. Zijn ervaring met deze nieuwkomer was onlangs te lezen in een uitgebreid artikel in De Schakel. Mocht je het gemist hebben, je kunt de test gratis downloaden via onderstaande button. 

 

TEST CAPTUR E-TECH DOWNLOADEN

Disclaimer

Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen en exclusief montagekosten. Getoonde modellen en uitvoeringen kunnen afwijken van de daadwerkelijke geleverde uitvoering. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij b.v. Voor de overige voorwaarden raadpleeg Renault.nl  Intro aanbieding Captur PLUG-IN HYBRID uitsluitend geldig zolang de voorraad strekt. Slechts enkele stuks op voorraad. Informeer bij de verkoopadviseur naar de actuele leveringsmogelijkheden.  Aanbieding geldt bij aankoop t/m 31 mei 2021