De nieuwe Renault Clio E-TECH Hybrid

Alles wat je verwacht van een Clio 

Ontdek de voordelen van de nieuwe Clio E-TECH Hybrid

 

De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid  is nu te zien en te ervaren bij Auto Indumij. Een unieke aanvulling van het Clio programma! Zo beschikt de nieuwe Clio E-TECH Hybrid over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Dit zorgt voor ongekend rijplezier en zuiniger rijden.

 

Tot wel 80% elektrisch rijden in de stad

De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor gecombineerd met een efficiënte automatische  8-traps versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden. 

Tijdelijk 5 jaar fabrieksgarantie

Naast de 8 jaar tot 160.000km garantie op de batterij, profiteer je als je voor 30 september een Clio E-TECH Hybrid koopt van 5 jaar fabrieksgarantie tot 70.000km.  

Nieuwe rijbeleving

 De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid maakt het mogelijk om veilig en krachtig met het verkeer mee te komen dankzij de 140 pk sterke motor. Door de slimme combinatie van de benzine- en elektromotor geniet je van een stille en snelle start, soepel rijgedrag, veel vermogen en een sterk verminderde CO2 uitstoot.  Je creëert met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen jouw eigen gepersonaliseerde rijbeleving. Een unieke ervaring die wij je graag zelf laten beleven tijdens een uitgebreide proefrit.  Op onze vestigingen zijn diverse CLIO E-TECH Hybride demo's beschikbaar. Reserveer snel jouw proefrit via onderstaande button.

 

Ja, IK WIL DE CLIO E-TECH HYBRID ERVAREN

 

Efficiënt in de stad én op de snelweg

Naast comfort en rijplezier biedt de nieuwe Hybride techniek van Renault nog veel meer voordelen. Een hybride Renault, verbruikt tot wel 40% minder brandstof dan een reguliere benzinemotor wanneer je op de snelweg of in de stad rijdt. De nieuwe CLIO E-TECH heeft daardoor een geweldige actieradius en het handige is ook dat hij geen stekkers nodig heeft doordat hij zichzelf oplaadt. Meer weten? Kom dan gezellig langs bij één van de Auto Indumij vestigingen. Onze verkoopadviseurs laten je graag kennismaken met de nieuwe Hybride techniek van Renault. 

 

HIER VIND JE  DE AUTO INDUMIJ VESTIGINGEN 

Interieur Clio E-TECH Hybrid

De Clio E-TECH, een slimme keuze!

 

 • Lagere brandstofkosten
 • Lagere onderhoudskosten
 • Duurzamer rijden
 • Extra voordeel op wegenbelasting
 • 8 jaar of 160000km garantie op de batterij
 • Geweldige actieradius
 • Geen stekker nodig

Intro aanbieding

Profiteer van € 2.600,- voordeel met ons intro aanbod

Clio E-TECH intro

Intro aanbod

Clio Zen 140 Hybrid intro aanbod

 

Catalogusprijs € 22.990,-

Bij Auto Indumij € 20.390,- 

Jouw voordeel € 2.600,- 

 

Gratis offerte

Zakelijke rijders opgelet!

Clio E-TECH Business; meer luxe, minder bijtelling!

Clio Business; extra uitrusting en lagere bijtelling

Clio E-TECH Business; speciaal voor zakelijke rijders

De Clio E-TECH 140 Hybrid Business combineert het allerbeste voor de zakelijke rijder. Extra uitrusting tegen een lagere catalogusprijs en dus een lagere bijtelling! Extra uitgerust met: 

 • Tom Tom® LIVE navigatie met kaart Europa
 • 3 jaar kostenloos gebruik van Tom Tom® Traffic
 • 3 jaar kostenloos gebruik van Map Update Service
 • Mogelijkheid tot zoeken POI met Google Search
 • Elektisch inklapbare buitenspiegels
 • Parkeersensoren achter
 • Stuurwiel met leder bekleed

De Clio E-TECH 140 Hybrid Business is al leverbaar vanaf € 21.890,- tegen een bijtelling vanaf slechts € 150,- per maand!

Disclaimer

Disclaimer

Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen en exclusief montagekosten. Getoonde modellen en uitvoeringen kunnen afwijken van de daadwerkelijke geleverde uitvoering. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij b.v. Voor de overige voorwaarden raadpleeg Renault.nl  Intro aanbieding Clio Zen 140 Hybrid uitsluitend geldig zolang de voorraad strekt. Slechts enkele stuks op voorraad. Informeer bij de verkoopadviseur naar de actuele leveringsmogelijkheden. aanbieding uitsluitend geldig bij verkoopdatum en registratie kenteken t/m 30 september 2020