De nieuwe Megane Estate E-TECH PLUG-IN Hybrid

De nieuwe MEGANE Estate. 

Ook leverbaar als hybride!

Na de succesvolle introductie van de Clio E-TECH Hybrid en de Captur E-TECH PLUG-IN Hybrid heeft Renault ook voor de Mégane Estate een hybride versie geintroduceerd die het beste van twee werelden combineert tot een unieke rijbeleving. Met deze Mégane estate rijd je elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder je zorgen te maken over de actieradius. Jouw nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN Hybrid  biedt in de stad een actieradius van tot wel 65 km(1). Vakantieplannen? Zet alle zorgen opzij en schakel tussen de hybride en elektrische aandrijfsystemen. Ga op weg zonder je actieradius te beperken want je rijdt met de nieuwe Hybride automatisch over van elektrisch naar benzine. 

 

Een nieuwe rijervaring

Soepel en stil rijden, een ongeëvenaard reactievermogen, en een nog snellere acceleratie.. De nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID combineert een innovatieve versnellingsbak met meerdere modi met de 1,6 liter 160-pk aandrijflijn van de nieuwe generatie voor ongekend rijplezier. 

 

Bespaar op brandstofkosten

Maar de nieuwe Hybride techniek van de Mégane biedt nog veel meer voordelen. Dankzij het oplaadbare hybride E-TECH-aandrijfsysteem kun je namelijk 100% elektrisch starten en zo het brandstofverbruik verlagen en de CO2-uitstoot tijdens zowel korte als lange ritten beperken (tot wel 70%(2)). Kies voor modus “B” op de versnellingsbak om nog meer brandstof te besparen en nog meer energie terug te winnen.

 

8 jaar tot 160.000km fabrieksgarantie op de batterij.

Kies je een nieuwe Mégane E-TECH Plug-in Hybrid? Dan krijg je standaard 8 jaar tot 160.000km garantie op de batterij. 

Elektrische expertise in jouw nieuwe CAPTUR

Elektrische expertise in jouw nieuwe MEGANE

Op de techniek van jouw nieuwe MEGANE ESTATE E-TECH Plug-in Hybrid kun je vertrouwen. Renault heeft immers al 10+ jaar ervaring met elektrische auto‘s. Profiteer nu ook van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, die is geïnspireerd op onze lange ervaring in de Formule 1-wereld. Daarnaast zijn vele collega's binnen ons Indumij team speciaal getraind op het gebied van onderhoud en service van E-TECH modellen. 

 

Alle technologie op een rijtje

 

 • Zelf oplaadbaar + aan laadpaal
 • Start 100% elektrisch
 • Automatische 8 traps versn.bak
 • Connected My Renault diensten
 • Tot 65 km elektrisch rijbereik
 • 8 jaar garantie op de batterij
 • Forse besparing op verbruik & CO2 uitstoot
Ontdek de voordelen van de Megane Estate E-TECH

Megane E-TECH Business

Mégane E-TECH Business: meer luxe, minder bijtelling!

Megane E-TECH Plug-in Hybrid Business

Megane Business E-TECH

De MEGANE E-TECH 160 Plug-in Hybrid Business combineert het allerbeste voor de zakelijke rijder. Extra uitrusting tegen een lagere catalogusprijs en dus een lagere bijtelling! Extra uitgerust met: 

 • 10,25 inch TFT kleurencluster
 • EV mode voor volledig elektisch rijden
 • 65km kilometer volledig elektrisch rijden
 • Binnen 3 uur volledig opgeladen
 • Altijd voldoende actieradius door ondersteuning van brandstofmotor
 • 40% besparing op brandstofkosten en CO2 uitstoot
 • 50% besparing op wegenbelasting tot 2024.

De MEGANE E-TECH Plug-in 160  Business is al leverbaar vanaf € 33.390,- tegen een bijtelling vanaf slechts € 221,- per maand!

Disclaimer

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol. (1) bij WLTP-stadsrit (in afwachting van definitieve goedkeuring) (2) bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring). Schrijffouten voorbehouden.  Prijzen en bijtelling onder voorhoud wijzigingen. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V.