Ontdek de Renault Captur. Nu bij Auto Indumij

DE  RENAULT CAPTUR BIJ AUTO INDUMIJ

De Captur is de doorontwikkeling van de conceptauto "CAPTUR". Deze moderne en sportieve crossover nodigde uit om "samen de wereld te ontdekken". De ontwikkeling van conceptauto naar productiemodel kwam tot stand in de gemeenschappelijke teams van ontwerpers en ontwerpstudio's. Gespierde flanken en wielkasten. Grote wielen omgeven door brede spatborden die de auto een sportief en robuust karakter geven. Een bijzondere striping die het oorspronkelijke silhouet van het dak van de conceptauto oproepen. En wat dacht je van de verrassende kleurencombinaties waarmee je de nieuwe Renault Captur geheel naar wens kunt samenstellen?

In de showrooms van Auto Indumij kun je de Renault Captur in verschillende uitvoeringen en kleurencombinaties bekijken. Je bent van harte welkom. Onze verkoopadviseurs laten je dan ook graag het unieke multimediasysteem van de Renault Captur zien. De Captur pakt namelijk groots uit wat innovatie betreft met twee ingebouwde navigatie- en multimediasystemen: MediaNav en Renault R-Link. 

Alle radio's voor de Captur zijn voorzien van Bluethooth®, USB-en jackaansluitingen waardoor handsfree bellen en jouw eigen muziek beluisteren via audiostreaming of externe mediaspeler mogelijk is. Met Renault R-Link is het huwelijk tussen auto en connectiviteit een feit!

 

BEKIJK DE COMPLETE UITRUSTING VAN DE RENAULT CAPTUR

 

BEKIJK ONZE RENAULT CAPTUR TOPDEALS

Als één van de grootste Renault dealers van Nederland profiteert Auto Indumij regelmatig van extra inkoopvoordelen op de nieuwste Renault modellen. Dit inkoopvoordeel vertalen wij vanzelfsprekend graag door in een extra aantrekkelijk aanbod naar onze klanten. Ook benieuwd hoe aantrekkelijk je de nieuwe Renault Captur bij ons kunt kopen? Kom dan langs bij één van de 9 vestigingen van Auto Indumij of kijk op onze nieuwe actiewebsite met alle Renault Captur deals. 

 

DE BESTE CAPTUR DEALS OP WWW.IKWILEENCAPTUR.NL

 

RENAULT CAPTUR PRIVATE LEASE TOPDEAL

Op zoek naar een nieuwe Renault Captur maar je hebt geen zin om te investeren in een nieuwe auto. Dan is onze private lease Topdeal iets voor jou! Vanaf slechts € 299,- per maand rijd je met onze private lease Topdeal al in de nieuwste Renault Captur. Geen aanbetaling en maximale zekerheid! Want alle kosten zijn inbegrepen, je hoeft alleen nog maar te tanken. Meer weten over onze Renault Captur private Lease Topdeals. Kijk dan snel op onze nieuwe actiewebsite www.ikwileencaptur.nl. Hier kun je heel gemakkelijk jouw private lease maandbedrag berekenen en online een persoonlijke offerte aanvragen. 

 

GRATIS PRIVATE LEASE OFFERTE