Renault Captur Topdeals. Alleen bij Auto Indumij

DE ALLERLAATSTE CAPTUR MY 19 

Nu met extra voorraadvoordeel

De Renault Captur werd in 2013 gepresenteerd en ontworpen onder leiding van Laurens van den Acker. In 2011 liet Renault al een concept zien met dezelfde naam, waarop het productiemodel is gebaseerd. Vanaf de introductie is de Renault Captur een van de best verkopende modellen in zijn segment. 

Deze moderne en sportieve crossover nodigde uit om "samen de wereld te ontdekken". De ontwikkeling van conceptauto naar productiemodel kwam tot stand in de gemeenschappelijke teams van ontwerpers en ontwerpstudio's. Gespierde flanken en wielkasten. Grote wielen omgeven door brede spatborden die de auto een sportief en robuust karakter geven. Een bijzondere striping die het oorspronkelijke silhouet van het dak van de conceptauto oproepen. En wat dacht je van de verrassende kleurencombinaties waarmee je de nieuwe Renault Captur geheel naar wens kunt samenstellen?

Renault zet met de introductie van de nieuwe Renault Captur een volgende stap in de successtory. Liefhebbers van de voroge Captur profiteren bij Auto Indumij kun je de Renault Captur zolang de voorraad strekt van extra voordeel op de allerlaatste Captur modellen MY 19.  Dit betreft de luxe Intens uitvoering die je zolang de voorraad strekt met een voorraadvoordeel van maar liefst € 3.700,-  kunt bemachtigen.  Meer weten? Kijk dan via onderstaande button op onze Captur actiewebsite.  

 

DE BESTE CAPTUR DEALS OP WWW.IKWILEENCAPTUR.NL