De nieuwe Renault Espace. Auto Indumij

DE NIEUWE RENAULT ESPACE

De nieuwkomer van Renault breekt met alle MPV-tradities uit het verleden en gooit het - net als de nagenoeg identieke concept-car die aan het productiemodel voorafging - over een compleet andere boeg. 

Luxe crossover met 5 of 7 zitplaatsen

De ESPACE heeft een nog luxere uitstraling en is binnenin volledig vernieuwd. Deze unieke crossover biedt het beste van een MPV en SUV ineen. Niet alleen het exterieur maar vooral ook het lichte, ruimtelijke en flexibele interieur', inclusief 'zwevende' middenconsole, is bijzonder fraai geworden. Net als bij de vorige generaties van deze auto – die al een carrière van dertig jaar heeft – onderscheidt hij zich ook door een veelzijdig, flexibel interieur, waarin veel aandacht is besteed aan het design. 

 

INITIALE PARIS

De nieuwe ESPACE INITIALE PARIS biedt het beste van Renault, waaronder stoelen in nappaleer* en een piekfijne afwerking. Geniet van eersteklas comfort dankzij de verwarmbare en geventileerde massagestoelen en de comfort-hoofdsteunen. Renault MULTI-SENSE gaat nog een stapje verder. Zo kun je de rijmodus van uw nieuwe ESPACE eenvoudig aan jouw eigen wensen aanpassen: kies voor My Sense, Comfort, Sport of Eco. In het verlengde van de zwevende middenconsole laat Renault EASY LINK jou ervaren wat verbonden mobiliteit is via het centrale 9,3” touchscreen en het 10,2” TFT-cluster speciaal voor de bestuurder. Een perfecte combinatie van design en comfort. 

 

ONTDEK DE NIEUWE RENAULT ESPACE

Meer weten over de vele features van de nieuwe Renault Espace.  Op Renault.nl vind je uitgebreide info over de nieuwe Renault Espace en kun je ook de brochure downloaden. 

 

ONTDEK DE nieuwe Renault Espace