De nieuwe Renault Espace. Auto Indumij

DE NIEUWE RENAULT ESPACE

De nieuwkomer van Renault breekt met alle MPV-tradities uit het verleden en gooit het - net als de nagenoeg identieke concept-car die aan het productiemodel voorafging - over een compleet andere boeg. 

)p de beurs van Frankfurt kwam Renault met een concept model, de Initiale Paris op de proppen, een studiemodel van de hand van landgenoot Laurens van den Acker. Deze auto gaf ons een beeld van de nieuwe Espace. 

Niet alleen het exterieur maar vooral ook het lichte, ruimtelijke en flexibele interieur', inclusief 'zwevende' middenconsole, is bijzonder fraai geworden. Net als bij de vorige generaties van deze auto – die al een carrière van dertig jaar heeft – zijn de smaakmakers het grote, helder verlichte interieur en het comfort dat het biedt. Het interieur is nog aantrekkelijker geworden door de zwevende console en de vloeiende lijnen. Zowel de vijf- als de zevenpersoons-variant van de nieuwe Espace biedt een veelzijdig, flexibel interieur, waarin veel aandacht is besteed aan het design. 

Zeer verrassend aan de nieuwe Espace is zijn gewicht – hij is 250 kilogram lichter dan de Espace 4 – en het Renault Multi-SENSE®-systeem. Dit coördineert diverse technische voorzieningen in de Espace om het rijplezier en het comfort te vergroten, zoals het 4Control®-onderstel, Electronic Damper Control, de interieurverlichting en het sfeergeluid dat de bestuurder kan selecteren en personaliseren. Op de website van Renault vind je uitgebreide info over de verschillende uitvoeringen van de nieuwe Espace. 

 

Lees meer over de nieuwe Renault Espace

 

ONTDEK DE RENAULT ESPACE BIJ AUTO INDUMIJ

De nieuwe Renault Espace is uitgebreid te bekijken in de showrooms van Auto Indumij. Wil je ook kennismaken met de nieuwe Renault Espace? Kom dan langs in één van onze vestigingen. Gezien de beperkte beschikbaarheid van de Espace showroommodellen, adviseren wij je vooraf even telefonisch contact op te nemen met de vestiging welke je wilt gaan bezoeken.

 

Bekijk hier alle Auto Indumij vestigingen.