De nieuwe Renault Kadjar. Nu bij Auto Indumij

ONTDEK DE RENAULT KADJAR

De nieuwe Kadjar is Renaults eerste crossover in het C-segment. Hij markeert een nieuw hoogtepunt op het gebied van rijplezier, atletisch design, hoogwaardige kwaliteit en efficiency. De Renault Kadjar is gebaseerd op het C-/D-platform van de Alliantie Renault-Nissan, waarin alle ervaring die de Alliantie heeft op het gebied van crossovers is gebundeld. Renault produceert de Kadjar in een hypermoderne productielocatie die uitgebreid is uitgerust met nieuwe apparatuur en faciliteiten die bijdragen aan de hoge kwaliteitseisen. Vooruitlopend op de officiële introductie zijn in de afgelopen maanden regelmatig enthousiaste verhalen en reviews over de nieuwe Renault Kadjar in de pers verschenen. De pers is erg lovend over de nieuwe Renault. Wil jij de nieuwe Renault Kadjar zelf ontdekken? Kom dan langs bij één van de Auto Indumij vestigingen. Hij staat nu bij ons in de showroom.

ROBUUST EN COMPLEET UITGERUST

De Renault Kadjar verenigt kenmerken van een SUV, stationwagen en hatchback en bezit alle kwaliteiten van een rasechte crossover. Met de optionele Four-Wheel Drive vierwielaandrijving en royale bodemvrijheid van 200 mm biedt hij uitstekende 4x4-capaciteiten. Het gebruiksvriendelijke en flexibel in te delen interieur is indrukwekkend ruim, terwijl de riante bagageruimte met een inhoud van minimaal 472 liter behoort tot de ruimste in deze klasse. Talrijke rijhulpsystemen dragen bij aan het hoge comfortniveau, zoals het R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem voor gepersonaliseerde en intuïtieve connectiviteit. Renault heeft op het gebied van comfort natuurlijk een naam hoog te houden en ook met de Renault Kadjar is dat weer uitstekend gelukt. Zo is de Kadjar uitgerust met een ergonomisch vormgegeven dashboard met het geïntegreerde TFT-beeldscherm.  De airconditioning biedt door de  gescheiden klimaatzones optimaal comfort voor alle inzittenden. Met het R-Link multimediasysteem kun je bovendien overal en altijd genieten van uw eigen muziek. 

 

BEKIJK DE UITVOERINGEN VAN DE RENAULT KADJAR

GUNSTIGE VERBRUIKSCIJFERS

De Kadjar staat ook garant voor zeer gunstige verbruikscijfers in combinatie met de Energy dCi 110 dieselmotor. Met een CO2-uitstoot van slechts 99 g/km zet de Renault Kadjar de maatstaf in zijn klasse. De Energy dCi 110 is standaard gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. De automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling is optioneel. Beide versies zijn goed voor 20% bijtelling bij zakelijk gebruik. 

 

UITSTEKENDE TESTRESULTATEN 

Marco Gorter van de autoredactie van het Algemeen Dagblad heeft onlangs de Renault Kadjar uitvoerig getest. Marco was erg enthousiast over de kwaliteiten van onze nieuwe aanwinst getuige de eindbeoordeling met maar liefst een 8. Vooral de prima prestaties, het aantrekkelijke verbruik en de fraaie afwerking stemde het testpanel positief. Ook benieuwd naar de testresultaten? Lees de test via onderstaande link op onze nieuwspagina. 

 

LEES DE RENAULT KADJAR AUTOTEST IN HET AD