De nieuwe Renault Clio. Nu bij Auto Indumij

ONTDEK DE CLIO BIJ AUTO INDUMIJ

NU NOG VERLEIDELIJKER

Met de nieuwe Renault Clio is het liefde op het eerste gezicht. Uitgesproken en verfijnd en helemaal aan te passen aan jouw visie op elegantie. Stap in het stijlvol ingerichte interieur en laat je meevoeren op een reis vol plezier. Met zijn sensuele rondingen en het nieuwe lichtdesign is de nieuwe Renault Clio betoverender dan ooit. Geen ander model in zijn segment bezit zoveel persoonlijkheid. En het mooie van de nieuwe Clio is dat je het design volledig aan jouw wensen kunt aanpassen: het design leent zich voor alle persoonlijke smaken, zowel van binnen als van buiten. Je bent van harte welkom om de nieuwe Renault Clio in één van onze showrooms te komen bekijken. Ontdek het nieuwe C-vormige lichtdesign LED Pure Vision waarmee het front van de Clio in één oogopslag herkenbaar is. Subtiel raffinement! Van opzij gezien versterken de fonkelende zwarte Optemic 17-inch wielen* de dynamiek van zijn silhouet.

ERVAAR DE INNOVATIE

Maak je leven gemakkelijker. De nieuwe Renault Clio is een slimme auto die beschikt over verschillende geïntegreerde technologieën die je tijdens het rijden bijstaan. Met de nieuwe generatie rijhulpsystemen behoort rijstress in de stad tot het verleden. Je hoeft alleen nog maar te genieten.

VERWEN JE ZINTUIGEN

R-LINK, Media Nav of R&GO: met de nieuwe Renault Clio kun je het online multimediasysteem kiezen dat precies bij jou past. Ook op audiogebied valt er niets te klagen: het premium audio systeem van Bose is het beste wat er is. Ervaar de nieuwe sensatie bij iedere rit. Bij Auto Indumij kun je de hoge kwaliteit van de online mulitimediasystemen van de Clio zelf ervaren. Kom langs in één van onze Renault vestigingen en laat je verrassen. 

BEKIJK ONZE CLIO TOPDEALS

Je bent op zoek naar een nieuwe Renault Clio maar wilt de beste deal? Kijk dan op onze speciale actiewebsite www.ikwileenclio.nl en profiteer van onze voordelige Clio Topdeals. Je kunt ook heel gemakkelijk online een gratis offerte aanvragen. Erg populair zijn ook onze Clio private lease aanbiedingen. 

 

BEKIJK ONZE CLIO TOPDEALS