De nieuwe Clio Estate bij Auto Indumij.

ONTDEK DE CLIO ESTATE BIJ AUTO INDUMIJ

De nieuwe Renault Clio Estate is een praktische gezinsauto voor dagelijks gebruik. Profiteer optimaal van de vele opbergmogelijkheden, de neerklapbare stoelen en de grote bagageruimte om al je spullen mee te nemen. De nieuwe Renault Clio Estate is een slimme auto die beschikt over verschillende geïntegreerde technologieën die je tijdens het rijden bijstaan. Met de nieuwe generatie rijhulpsystemen behoort rijstress in de stad tot het verleden. Je hoeft alleen nog maar te genieten. 

PUUR DESIGN

Intrigerend, verleidelijk, de nieuwe Renault Clio Estate gaat zijn eigen weg en maakt indruk met zijn moderne en kenmerkende uitstraling. Het nieuwe C-vormige lichtdesign LED Pure Vision is in één oogopslag herkenbaar. Subtiel raffinement! Van opzij gezien versterken de fonkelende zwarte Optemic 17-inch wielen* de dynamiek van zijn silhouet. Voor de Clio Estate is elk detail belangrijk. *optioneel

LUXE LIMITED UITVOERING

Zeer scherp geprijsd en tijdelijk verkrijgbaar; de luxe Limited uitvoering van de Clio Estate. Voorzien van TCe 90 turbobenzinemotor en extra's als airconditioning, chromen accenten rond de ramen, navigatiesysteem en parkeerhulp in de achterbumper. Normaal rijklaar € 21.285,- nu bij Auto Indumij voor € 18.285,- Profiteer van € 3.000,- voordeel! 

 

Luxe Clio Estate Limited bekijken

 

DE BESTE CLIO ESTATE DEALS

Op zoek naar een nieuwe Clio Estate. Dan ben je bij Auto Indumij aan het juiste adres. Met vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant zijn wij altijd dichtbij. En vind je bij ons altijd de beste deal. Kijk op onze nieuwe actiewebsite voor de beste Clio deals. 

 

BEKIJK ONZE CLIO ESTATE DEALS