De nieuwe Renault Kadjar. Nu bij Auto Indumij

ONTDEK DE NIEUWE RENAULT KADJAR

De nieuwe Renault KADJAR is volledig vernieuwd. Hij heeft een opvallender exterieur en biedt optimaal comfort, veiligheid en een hoogwaardige interieurafwerking. Met de LED-verlichting vooraan en achteraan, de haaienvin-antenne, de prachtige grille, de stevige bumpers en de 19 inch lichtmetalen wielen trek je overal de aandacht. Het interieur straalt luxe en comfort uit door de toepassing van nieuwe materialen. De bediening van de airconditioning gaat nog makkelijker door de toepassing van nieuwe knoppen. De nieuwe middenconsole kan worden voorzien van een 7” multimedia en/of navigatiesysteem.

NIEUWE GEAVANCEERDE MOTOREN

Het rijplezier is nóg groter geworden door de nieuwe, geavanceerde en efficiënte benzine- en dieselmotoren. De 1.3 TCe GPF benzinemotor, bekend van de Scénic en Mégane, is leverbaar in drie versies: de TCe 140 GPF, TCe 160 GPf en TCe 160 EDC GPF. De dieselmotor, nu aangeduid als Blue dCi levert meer kracht. De Blue dCi 115 verhoogt het vermogen met 5 pk en komt later ook beschikbaar als EDC-automaat met dubbele koppeling. Kortom, het is een SUV gemaakt voor het avontuur. Wil je zelf het avontuur met de nieuwe Renault Kadjar beleven, kom dan snel langs bij één van onze Renault Stores  of plan een proefrit met de nieuwe Renault Kadjar.

INTERIEUR NOG RUIMER EN LUXUEUZER

Een opvallend item in de nieuwe Renault Kadjar is het touchscreen met nieuwe technologie voor een helderder beeld en snellere respons. Het diagonale 7-inch beeldscherm van het R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met bedieningsknoppen aan weerszijden is nu geheel naadloos geïntegreerd in het dashboard.  Het nieuwe bedieningspaneel voor de automatische klimaatcontrole heeft een moderner en meer ergonomisch ontwerp waarbij de temperatuur- en ventilatie-instellingen worden weergegeven in het midden van de drie draaischakelaars. De ventilatieroosters, deurgrepen en middenconsole zijn nu voorzien van fraaie details in satijnchroom. De geheel nieuw ontworpen stoelen met een zitvlak dat in lengte verstelbaar is, bieden voor iedere bestuurder optimaal comfort.