Nieuwe Renault Mégane bij Auto Indumij

DE NIEUWE RENAULT MÉGANE 

De nieuwe Renault Mégane maakt binnenkort zijn debuut in de showrooms van Auto Indumij. De vorige serie Mégane, geintroduceerd in 2015, wist hoge ogen te gooien op het gebied van kwaliteit en comfort. Daar gaat de nieuwe Renault Mégane verder. Het exterieur heeft een complete update ondergaan en ook het interieur is weer helemaal 2020. Voorzien van de nieuwste rijhulpsystemen en zelfs leverbaar als Plug-in (Estate) We zijn met recht trots op de nieuwe Renault Mégane en nodigen je dan ook van harte uit om de nieuwste Renault in onze showroom te komen bewonderen.

Renault Easy Link 

De nieuwe Mégane is voor zien van het Renault Easy Link systeem, al dan niet voorzien van navigatie op basis van TomTom Live. Een systeem dat bij de nieuwe Renault Clio zijn intrede deed en op veel lof kon rekenen. Gebruiksgemak en eenvoudige updates staat voorop bij Renault Easy Link. In de nieuwe Renault Mégane is het Easy Link te combineren met het Bose premium audiosysteem voor een ongekende geluidservaring in de auto. Het tablet in portriat formaat zorgt ervoor dat alle vitale functies onder handbereik zijn zodat je als bestuurder je ogen maximaal op de weg kunt houden.

KRACHTIGE MOTOREN

Welke nieuwe Renault Mégane je ook kiest, je profiteert altijd van de krachtige en efficiënte motoren. Vanaf de 115pk sterke TCe turbobezinemotor tot en met de zeer schone 115pk sterke Bleu dCI dieselmotor die is voorzien van het schone euro 6 label. In combinatie met een EDC automatische transmissie is de nieuwe Renault Mégane helemaal de overtreffende trap in comfort en rijplezeier. Combineer de EDC transmissie met de sterke 140pk TCe motor, die in samenwerkng met Daimler is ontwikkeld, en verbaas je over de kracht en het zeer gunstige brandstoverbruik. 

 

BEKIJK DE NIEUWE RENAULT MÉGANE

 

NIEUWE RENAULT MÉGANE LEASEN? 

De nieuwe Renault Mégane lease je extra voordelig bij Indulease. Indulease is de zelfstandige leasingmaatschappij binnen de Indumij groep. Je bent bij Indulease aan het juiste adres voor een goed en onafhankelijk advies op het gebied van autoleasing en andere maatwerk oplossingen op het gebied van mobiliteit. De relaties van Indulease bevinden zich met name in het MKB. Snel kunnen schakelen, flexibiliteit en concurrerende leasetarieven, dat is waar het binnen het MKB om draait. Daar speelt Indulease met extra aantrekkelijke leasetarieven graag op in. Speciaal voor de nieuwe Renault Mégane heeft Indulease een aantal aantrekkelijke leaseaanbiedingen samengesteld. 

 

MAAK KENNIS MET INDULEASE