De nieuwe Renault Captur. Stel jouw nieuwe Captur samen bij Auto Indumij

De nieuwe Renault Captur

Met meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren sinds de introductie in 2013 is de Renault Captur de bestverkochte stads-SUV. Ook bij de klanten van Auto Indumij is de Renault Captur bijzonder populair en één van de populairste modellen in het segment. Met de nieuwe Renault Captur wordt het succes van de Captur verder voortgezet. 

 

Nieuw exterieurdesign met krachtige SUV-uitstraling

Het design van de nieuwe Captur is onmiskenbaar met zijn welvingen aan de zijkant en visueel zwevende dak. Hij oogt gespierd en heeft duidelijke SUV-kenmerken, zonder  het door Renault gekoesterde ‘French Design’  te vergeten.  De nieuwe Captur is met een lengte van 4,23 meter 11 cm iets langer dan het vorige model, wat visueel nog eens versterkt wordt dankzij de 2 cm langere wielbasis (2,63 m) en de 18-inch wielen (afhankelijk van uitvoering). Het vernieuwde ontwerp met full-LED-koplampen, nieuwe C-vormige lichtsignatuur, slankere achterlichten en verchroomde sierdelen draagt bij aan het nieuwe design en de verhoogde waarneembare kwaliteit.

 

Personalisatie 

De Captur wordt aangeboden in een aantal nieuwe carrosseriekleuren zoals bijvoorbeeld Bleu Celadon en Blanc Albâtre. Dankzij de nieuwe kleuren met een opmerkelijke diepte en glans komen de vloeiende carrosserielijnen nog krachtiger tot uiting. Het aanbod omvat twaalf carrosseriekleuren, vijf contrasterende dakkleuren en drie optiepakketten om het exterieur te personaliseren. In totaal zijn negentig kleurcombinaties mogelijk, wat uniek is in dit segment. In de showrooms van Auto Indumij zijn verschillende nieuwe kleuren te zien in diverse uitvoeringen. Ook hebben wij een aantal fraaie nieuwe Captur modellen op voorraad welke direct beschikbaar zijn.

 

Revolutie in het interieur 

De revolutie die het interieur van de nieuwe Renault Clio heeft doorgemaakt, gaat verder bij de nieuwe Renault Captur. Hiermee staat de stads-SUV aanmerkelijk hoger in het segment. De licht op de bestuurder gerichte ‘Smart Cockpit’ wordt gecombineerd met een zwevende console. Behalve de bestuurderspositie wordt ook de rest van het passagierscompartiment gekenmerkt door een hoger niveau van comfort en kwaliteit. Luxe materialen, zacht aanvoelende delen voor het dashboard, zorgvuldig afgewerkte fittingen en een nieuwe stoelarchitectuur zorgen op alle fronten voor een nog meer comfort. 

 

4 X Renault Captur Topdeal

Speciaal voor de nieuwe Renault Captur hebben we  4 superleuke Topdeals  samengesteld. Ontdek ze allemaal op onze speciale Captur actiewebsite. Hier vinfd je nu ook extra aantrekkelijke Private lease deals voor de nieuwe Captur. 

 

ONTDEK ONZE CAPTUR TOPDEALS

 

De nieuwe Captur ook als PLUG-IN Hybrid

Met de nieuwe Captur PLUG-IN Hybrid  is het Captur programma nu compleet! Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kun je in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid doordeweeks elektrisch rijden. Je laadt hem daarvoor bijvoorbeeld één keer per dag op. En voor de langere uitstapjes tijdens het weekend maak je gebruik van de hybride-functie. Maar dat is nog niet alles want vooral het vooral comfortabele rijgedrag met 8 -traps automaat vinden we erg plezierig.  Benieuwd? Ontdek de nieuwe Captur E-TECH PLUG-IN Hybrid via onderstaande button. 

 

ONTDEK DE CAPTUR E-TECH PLUG-In HYBRID