De nieuwe Renault Captur. Stel jouw nieuwe Captur samen bij Auto Indumij

De nieuwe Renault Captur

Volledig nieuw, 100% Captur

Met 1,5 miljoen verkochte exemplaren sinds de introductie in 2013 is de Renault Captur de bestverkochte stads-SUV. Ook vorig jaar was de Captur de populairste in zijn klasse, toen wereldwijd meer dan 230.000 stuks verkocht werden. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 45.000 Captur modellen verkocht. Ook bij de klanten van Auto Indumij is de Renault Captur bijzonder populair en één van de populairste modellen in het segment. Met de introductie van de nieuw Renault Captur, die nu in de showrooms van Auto Indumij te zien is, wordt het succes van de Captur verder voortgezet. 

Nieuw exterieurdesign met krachtige SUV-uitstraling

Het design van de nieuwe Captur is onmiskenbaar met zijn welvingen aan de zijkant en visueel zwevende dak. Maar hij oogt gespierder, met duidelijkere SUV-kenmerken en expressievere lijnen, zonder  het door Renault gekoesterde ‘French Design’ te vergeten.  De nieuwe Captur is met een lengte van 4,23 meter 11 cm langer geworden, wat visueel nog eens versterkt wordt dankzij de 2 cm langere wielbasis (2,63 m) en de 18-inch wielen (afhankelijk van uitvoering). Het vernieuwde ontwerp met full-LED-koplampen, nieuwe C-vormige lichtsignatuur, slankere achterlichten en verchroomde sierdelen dragen bij aan het nieuwe design en de verhoogde waarneembare kwaliteit.

SUV-uitstraling

Met zijn verhoogde taille heeft de nieuwe Captur een krachtigere SUV-uitstraling. Dat beeld wordt versterkt door de skidplates bij de voor- en achterbumper, de beschermdelen bij de wielkasten en dorpels en dakrails in lengterichting. De gebeeldhouwde motorkap, de daklijn en het in verhouding kleinere glasoppervlak zorgen versterken zijn zelfverzekerde houding.

Personalisatie 

De Captur wordt aangeboden in een aantal nieuwe carrosseriekleuren, Vert Barents, Bleu Celadon en Blanc Albâtre. De kleur Noir Amethyste is voorbehouden aan de exclusieve uitvoering INITIALE PARIS. Dankzij de nieuwe kleuren met een opmerkelijke diepte en glans komen de vloeiende carrosserielijnen nog krachtiger tot uiting. Het aanbod omvat twaalf carrosseriekleuren, vijf contrasterende dakkleuren en drie optiepakketten om het exterieur te personaliseren. In totaal zijn negentig kleurcombinaties mogelijk, wat uniek is in dit segment. In de showrooms van Auto Indumij zijn verschillende nieuwe kleuren te zien in diverse uitvoeringen. Ook hebben wij een aantal fraaie nieuwe Captur modellen op voorraad welke direct beschikbaar zijn.

En wil je jouw nieuwe Captur nog wat meer extra's meegeven? Ontdek dan de nieuwe Renault accessoires die speciaal voor jouw nieuwe Captur zijn ontwikkeld. 

 

BEKIJK ONZE CAPTUR ACTIES

 

Revolutie in het interieur 

De revolutie die het interieur van de nieuwe Renault Clio heeft doorgemaakt, gaat verder bij de nieuwe Renault Captur. Hiermee staat de stads-SUV aanmerkelijk hoger in het segment. De licht op de bestuurder gerichte ‘Smart Cockpit’ wordt gecombineerd met een zwevende console. Behalve de bestuurderspositie wordt ook de rest van het passagierscompartiment gekenmerkt door een hoger niveau van comfort en kwaliteit. Luxe materialen, zacht aanvoelende delen voor het dashboard, zorgvuldig afgewerkte fittingen en een nieuwe stoelarchitectuur zorgen op alle fronten voor een nog meer comfort. 

 

4 X Renault Captur Topdeal

Speciaal voor de nieuwe Renault Captur hebben we  4 superleuke Topdeals  samengesteld. Ontdek ze allemaal op onze speciale Captur actiewebsite via onderstaande button. 

 

ONTDEK ONZE CAPTUR TOPDEALS

 

De nieuwe Captur ook als PLUG-IN Hybrid

De nieuwe Captur PLUG-IN Hybrid  is nu te zien en te ervaren bij Auto Indumij. Een unieke aanvulling van het Captur programma! Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kun je in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid doordeweeks elektrisch rijden. Je laadt hem daarvoor bijvoorbeeld één keer per dag op. En voor de langere uitstapjes tijdens het weekend maak je gebruik van de hybride-functie.

 

ONTDEK DE CAPTUR E-TECH PLUG-In HYBRID

 

Nieuwe Captur in de pers

Al ruim voor de officiele introductie heeft de Autopers uitgebreid kennis kunnen maken met de nieuwe Renault Captur. Wij hebben een aantal interessante publicaties en autotesten voor je verzameld. 

 

DE PERS OVER DE NIEUWE CAPTUR