Ontdek de nieuwe Renault Talisman bij Auto Indumij

DE NIEUWE RENAULT TALISMAN BIJ AUTO INDUMIJ

De Renault Talisman staat zijn mannetje in het D-Segment. Zijn klassieke, zakelijke uitstraling en riante uitrustingsniveau hebben ervoor gezorgd dat de Renault Talisman een graag geziene zakelijke gast is. 

VERNIEUWD MOTORENAANBOD

Het vernieuwde motorengamma van de Renault Talisman wordt gevormd door de TCe 140 GPF en TCe 160 GPF benzinemotoren en de Blue dCi 160 en Blue dCi 190 dieselmotoren. Daarbij is alleen de TCe 140 gekoppeld aan een handbediende versnellingsbak. De overige motorvarianten worden standaard geleverd in combinatie met de supercomfortabele automatische EDC-transmissie

NIEUWE BUSINESS UITVOERINGEN

Het aanbod van de Renault Talisman begint bij de uitvoering Business Zen. Deze versie biedt een aantrekkelijke prijsstelling in combinatie met een rijke standaarduitrusting, met onder andere het EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen, Renault MULTI-SENSE, LED-verlichting voor en achter, 17” lichtmetalen wielen en zwart stoffen bekleding.

Na de Business Zen volgt de Business Intens. Die voegt het 10,2” Virtual Cockpit aan de uitrusting toe, evenals een 9,3” touchscreen voor het EASY LINK systeem en diverse geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder Active Emergency Breaking System. 4CONTROL vierwielbesturing is voor de Business Intens optioneel leverbaar in combinatie met Electronic Damper Control en 19” lichtmetalen wielen. De topuitvoering in het aanbod is de Business Initiale Paris. Deze exclusieve versie combineert de uitrusting van de Business Intens met een head-up display, meervoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel inclusief verwarming en massagefunctie, nappa-lederen bekleding, Bose audiosysteem, specifieke 19” Initiale Paris lichtmetalen wielen en standaard 4CONTROL met Electronic Damper Control.

LEVERBAAR VANAF € 32.690,-

De vernieuwde Renault Talisman is al leverbaar vanaf € 32.690,- Daarvoor krijg je de Talisman TCe 140 in luxe Business Zen uitvoering. 

 

ONTDEK HET SCHITTERENDE ONTWERP

Wat na de vernieuwing gelijk gebleven is, is het schitterende ontwerp. Royale exterieur afmetingen en veel comfort voor de passagiers. Laurens van den Acker verwoordde het mooi tijdens de introductie van de Renault Talisman: de berijder van de Talisman moet zich trots voelen als hij in de auto rijdt of naar de auto toe loopt. Vanuit welke hoek je de vernieuwe Renault Talisman ook bekijkt, iedere lijn klopt. Breed, stoer en daarnaast chique zakelijk. De optionele 19-inch lichtmetalen velgen dragen daar zeker hun steentje aan bij. .

Het prominente Renault logo aan de voorzijde, omarmd door de Renault lichtsignatuur in Full LED met C-shape dagrijverlichting maken de vernieuwe Renault Talisman een onmiskenbare Renault .De markante LED-achterlichten met 3D-effect benadrukken het technisch hoogstaande karakter van de Talisman. Bovendien zijn de achterlichten altijd ingeschakeld, ook overdag. 

 

DE TALISMAN BIEDT VEEL RUIMTE

Ruimte, oog voor detail, pure kwaliteit en comfort kregen voorrang bij het ontwerp van het interieur. De Renault Talisman is toonaangevend in zijn klasse als het gaat om zit- en opbergruimte  De voorste stoelen staan opmerkelijk ver uit elkaar door de brede middenconsole, wat het ruimtelijke gevoel in de Talisman verder versterkt. De bagageruimte van de Renault Talisman is zelfs nog indrukwekkender. De inhoud bedraagt minimaal 608 liter. Daarmee voldoet de kofferbak niet alleen aan de behoeften van vele gezinnen, maar er passen bijvoorbeeld ook vier golftassen is. 

 

RENAULT TALISMAN LEASEN

Vanzelfsprekend kun je de Renault Talisman bij Auto Indumij ook leasen. In samenwerking met Indulease kunnen wij je een aantrekkelijk leaseaanbod doen. Meer weten? Bekijk dan onze Renault Talisman leaseaanbiedingen. 

 

BEKIJK ONZE TALISMAN LEASEAANBIEDINGEN

Nieuwe Renault Talisman sedan bij Auto Indumij
Nieuwe Talisman Estate en Sedan bij Auto Indumij

Ook als Estate

De vernieuwde Renault Talisman is ook als Estate model leverbaar. De Talisman Estate combineert stijlvolle luxe met functionele ruimte. Het nieuwe model, ontworpen door de Nederlander Laurens van den Acker, is een fraaie aanvulling op het Renault programma en past uitstekend binnen het segment van grotere estate modellen.

 

ONTDEK DE TALISMAN ESTATE