Ontdek de nieuwe Renault Talisman bij Auto Indumij

DE NIEUWE RENAULT TALISMAN NU BIJ AUTO INDUMIJ

Auto Indumij presenteert de nieuwe Talisman. De vierdeurs sedan vertaalt de elegante designtaal, hoogwaardige kwaliteit en moderne features van de recent geïntroduceerde Renault Espace naar het D-segment. Met zijn bijzonder royale interieur en kofferbak behoort de Talisman tot de ruimste modellen in zijn klasse, terwijl het geavanceerde onderstel, de efficiënte motoren en de vele veiligheidsfuncties bijdragen aan de unieke rijervaring. 

De nieuwe Renault Talisman is in verschillende vestigingen van Auto Indumij in de showrooms te bezichtigen. Zo is de Talisman ondermeer te zien in de nieuwe Renault Store in Dordrecht en Oosterhout. Onze Renault Talisman demonstratieauto's rouleren. Neem voor de zekerheid contact op met de Auto Indumij vestiging bij u in de buurt

 

ONTDEK HET SCHITTERENDE ONTWERP

De Talisman heeft zeer royale exterieur afmetingen, veel binnenruimte en comfort voor passagiers. Het is een echte winnaar, met een stoere voorkant, een elegante achterkant en gespierde flanken. Vanuit iedere hoek waarop je de auto bekijkt, straalt er kracht vanaf. We hebben de auto met passie ontworpen zodat berijders zich trots voelen in hun Talisman’. Laurens van den Acker - Directeur Industrial Design Renault. De nieuwe Renault Talisman combineert uiterst moderne stijlelementen met de traditionele proporties van een sedan. De genereuze lengte en breedte van respectievelijk 4,85 en 1,87 meter zijn perfect in verhouding en komen volledig ten goede aan de interieurruimte. De designers en ingenieurs werkten nauw samen om de daklijn zo laag mogelijk te houden. De hoogte bedraagt slechts 1,46 meter en behalve een dynamische uitstraling levert dat ook een ideale verhouding tussen het glasoppervlak en de plaatdelen (33/66) op. Verder wordt de visuele aantrekkingskracht van de Renault Talisman versterkt door de lange motorkap, de wielbasis van 2,81 meter en de grote wielen tot 19-inch.

De voorzijde van de Renault Talisman wordt gekenmerkt door de nieuwe merkidentiteit van Renault, waarbij het prominente Renault-logo en de C-vormige dagrijverlichting direct in het oog springen. Afhankelijk van de uitvoering is de Talisman voorzien van Full LED-koplampen. Het stijlvolle ontwerp van de achterzijde versterkt de visuele breedte van de Talisman. De markante LED-achterlichten met 3D-effect benadrukken het technisch hoogstaande karakter van de Talisman. Bovendien zijn de achterlichten altijd ingeschakeld, ook overdag. 

 

DE TALISMAN BIEDT VEEL RUIMTE

Ruimte, oog voor detail, pure kwaliteit en comfort kregen voorrang bij het ontwerp van het interieur. De Renault Talisman is toonaangevend in zijn klasse als het gaat om zit- en opbergruimte en biedt binnenin een sfeervolle ambiance door het gebruik van hoogwaardige materialen en fraaie kleuren.Dankzij het slimme interieurconcept combineert de Talisman een lage daklijn met opmerkelijk veel hoofdruimte. De ruimte van het zitvlak tot het plafond bedraagt 902 mm voorin en 855 mm achterin. De beenruimte van 262 mm achterin behoort tot de ruimste in het segment. De voorste stoelen staan opmerkelijk ver uit elkaar door de brede middenconsole, wat het ruimtelijke gevoel in de Talisman verder versterkt. De bagageruimte van de Renault Talisman is zelfs nog indrukwekkender. De inhoud bedraagt minimaal 608 liter. Daarmee voldoet de kofferbak niet alleen aan de behoeften van vele gezinnen, maar er passen bijvoorbeeld ook vier golftassen is. Wil je de nieuwe Renault Talisman zelf ervaren, kom dan langs bij één van onze vestigingen of maak online een afspraak voor een uitgebreide proefrit. 

 

RENAULT TALISMAN LEASEN

Vanzelfsprekend kun je de Renault Talisman bij Auto Indumij ook leasen. In samenwerking met Indulease kunnen wij je een aantrekkelijk leaseaanbod doen. Meer weten? Bekijk dan onze Renault Talisman leaseaanbiedingen. 

 

BEKIJK ONZE TALISMAN LEASEAANBIEDINGEN

 

SNEL LEVERBAAR

Auto Indumij is één van de grotere Renault dealers van Nederland en beschikt over een steeds wisselende voorraad van de nieuwste Renault modellen. Zo hebben wij altijd een aantal Talisman modellen op voorraad of in backorder staan, waardoor je snel kunt rijden. De levertijd van de Renault Talisman is mede afhankelijk van de motorvariant en de gewenste uitvoering. Je hebt bij de Renault Talisman de keuze uit verschillende uitvoeringen zoals de Talisman Life, Zen, Intens of het topmodel de Initiale Paris. Onze verkoopadviseurs informeren je graag vrijblijvend over de actuele levertijden. Je kunt ons telefonisch bereiken op 078-6170000. 

 

NU OOK ALS ESTATE

De Renault Talisman is ook als Estate model leverbaar. De Talisman Estate combineert stijlvolle luxe met functionele ruimte. Het nieuwe model, ontworpen door de nederlander Laurens van den Acker, is een fraaie aanvulling op het Renault programma en past uitstekend binnen het segment van grotere estate modellen.

 

ONTDEK DE TALISMAN ESTATE