Renault Talisman Estate. Nu te zien bij Auto Indumij

OOK TALISMAN ESTATE VERNIEUWD 

Naast de Limousine variant van de Renault Talisman, is ook de Talisman Estate compleet vernieuwd. Gebleven zijn de opvallende lichtsignatuur, de chromen grille en de fraaie 17 of 19 inch lichtmetalen wielen benadrukken zijn buitengewone elegantie. Dynamisch en modern, dat is de Renault Talisman Estate die binnekort in verschillende business- uitvoeringen te zien is bij Auto Indumij. Dynamisch en modern, het slanke silhouet van de Talisman Estate nodigt u uit om direct plaats te nemen en daarna nooit meer uit te stappen.

Ook de Talisman Estate is voorzien van nieuwe motoren. Het gamma begint bij de TCe 140 handgeschakelde benzinemotor en loopt tot de dCi 190 dieselmotor met EDC automatische transmissie. Ook de Talisman Estate is leverbaar in de aantrekkelijke Business uitvoeringen.

NIEUWE BUSINESS UITVOERINGEN

De Business Zen is de eerste stap in de business uitvoeringen. Deze versie biedt een aantrekkelijke prijsstelling in combinatie met een rijke standaarduitrusting, met onder andere het EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen, Renault MULTI-SENSE, LED-verlichting voor en achter, 17” lichtmetalen wielen en zwart stoffen bekleding.

De Business Intens voegt daar aan toe: 10,2” Virtual Cockpit aan de uitrusting toe, evenals een 9,3” touchscreen voor het EASY LINK systeem en diverse geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder Active Emergency Breaking System. 4CONTROL vierwielbesturing is voor de Business Intens optioneel leverbaar in combinatie met Electronic Damper Control en 19” lichtmetalen wielen. De topuitvoering in het aanbod is de Business Initiale Paris. Deze exclusieve versie combineert de uitrusting van de Business Intens met een head-up display, meervoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel inclusief verwarming en massagefunctie, zwart nappa-lederen bekleding, Bose audiosysteem, specifieke 19” Initiale Paris lichtmetalen wielen en standaard 4CONTROL met Electronic Damper Control.

Het grootste verschil met de Talisman Limousine is uiteraard te vinden aan de achterzijde, daar biet de Estate veel extra ruimte. Dankzij Renault’s Easy Break-systeem is de achterbank makkelijk neer te klappen in twee ongelijke delen door middel van twee hendels in de bagageruimte. De bagageruimte bedraagt 572 liter onder de hoedenplank,met de achterbank in de normale positie.

MULTI-SENSE

Het Renault Multi-SENSE®-systeem geeft de Talisman Estate verschillende karakters. Met de draaiknop selecteert je eenvoudig jouw gewenste stand: Comfort, Sport, Eco, Neutraal en Persoonlijk. Zo lijkt het alsof je meerdere auto's in één heeft. Je kiest de rijbeleving die past bij jouw stemming.

Meer weten over de Renault Talisman Estate of jouw uitvoering online zelf samenstellen? Kijk op de speciale website van Renault via onderstaande button. 

 

ONTDEK DE TALISMAN ESTATE