Renault Talisman Estate. Nu te zien bij Auto Indumij

VEEL BELANGSTELLING VOOR DE TALISMAN ESTATE 

Het nieuwe model, ontworpen door de nederlander Laurens van den Acker, is een fraaie aanvulling op het Renault programma en past uitstekend binnen het segment van grotere estate modellen. De opvallende lichtsignatuur, de chromen grille en de fraaie 18 of 19 inch lichtmetalen wielen benadrukken zijn buitengewone elegantie. Dynamisch en modern, dat is de Renault Talisman Estate die nu in verschillende uitvoeringen te zien is bij Auto Indumij. Dynamisch en modern, het slanke silhouet van de Talisman Estate nodigt u uit om direct plaats te nemen en daarna nooit meer uit te stappen.

Het grootste verschil met de Talisman Limousine is uiteraard te vinden aan de achterzijde, daar biet de Estate veel extra ruimte. Dankzij Renault’s Easy Break-systeem is de achterbank makkelijk neer te klappen in twee ongelijke delen door middel van twee hendels in de bagageruimte. De bagageruimte bedraagt 572 liter onder de hoedenplank,met de achterbank in de normale positie.

4CONTROL®

De Talisman Estate komt beschikbaar met twee benzine varianten en drie diesels. Een aantal uitvoeringen is uitgerust met het unieke 4CONTROL®-onderstel met meesturende wielen  Het berekent de draaicirkel van de wielen 100 keer per seconde en past deze automatisch aan voor een unieke wegligging. Het systeem vergroot je rijsensatie door extra stabiliteit en een snellere respons op jouw rijstijl. Met de 4CONTROL®-vierwielbesturing heeft de Renault Talisman Estate een bijzonder kleine draaicirkel voor een Estate. De meesturende achterwielen zorgen ervoor dat je zonder moeite elke draai kunt maken.

MULTI-SENSE

Het Renault Multi-SENSE®-systeem geeft de Talisman Estate verschillende karakters. Met de draaiknop selecteert je eenvoudig jouw gewenste stand: Comfort, Sport, Eco, Neutraal en Persoonlijk. Zo lijkt het alsof je meerdere auto's in één heeft. Je kiest de rijbeleving die past bij jouw stemming.

Meer weten over de Renault Talisman Estate of jouw uitvoering online zelf samenstellen? Kijk op de speciale website van Renault via onderstaande button. 

 

ONTDEK DE TALISMAN ESTATE