De nieuwe Trafic Passenger. Nu bij Auto Indumij

DE RENAULT TRAFIC PASSENGER BIJ AUTO INDUMIJ

De nieuwe Renault Trafic Passenger is nu te zien bij Auto Indumij. Onze designers hebben de nieuwe TRAFIC Passenger een nog krachtiger uitstraling meegegeven. Maar ook Full LED-koplampen, een met chroom afgewerkte grille en een zeer ruim interieur. Ervaar nu zelf de luxe van extra ruimte

Deze personenuitvoering van de Renault Trafic biedt ruimte aan maar liefst 9 personen. Het comfort en de bestuurderspositie van de nieuwe Renault Trafic zijn vergelijkbaar met dat van een MPV.  Ervaar zelf het unieke rijcomfort dankzij het moderne design van het interieur, de ergonomische bestuurdersstoel en de vele multimediavoorzieningen. Kom langs bij Auto Indumij voor een nadere kennismaking met de nieuwe Renault Trafic Passenger. Onze verkoopasdviseurs informeren je graag over de vele voordelen van de nieuwe Renault Trafic Passenger, zoals het flexibele interieur.  

 

RUIMTE VOOR 9 PERSONEN 

In de nieuwe Trafic passen met gemak negen personen en in de ruime kofferbak is genoeg ruimte voor al hun bagage. De zitplaatsen achterin zijn ruim en comfortabel. Dankzij de flexibel te gebruiken achterbank biedt de nieuwe Trafic een laadvolume op maat, tot wel 3.400 liter in de L2-uivoering (achterbank neergeklapt). De nieuwe Trafic is veelzijdig en voldoet aan al je behoeften.

 

EEN SOEPELE EN BIJZONDER ZUINIGE 2.0L MOTOR MET AUTOMAAT

De nieuwe TRAFIC Passenger is voorzien van een nieuwe motor en een nieuwe, automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling. Dankzij de nieuwe motor van 2.0 L van de 5de generatie en de nieuwste technologie profiteer je nog langer van meer vermogen (+25 pk) en een hogere koppel (+40 Nm). Tegelijkertijd wordt er minder brandstof verbruikt en minder CO2 uitgestoten. Profiteer van meer rijplezier en houd meer controle over het daadwerkelijke brandstofverbruik..

 

SPECIAAL VOOR ONZE ZAKELIJKE RELATIES

Je hebt als ondernemer specifieke wensen op het gebied van mobiliteit. En je rekent  op maximale service, een goed advies en aantrekkelijke inkoopcondities. Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die je graag adviseert over de aanschaf van Renault  personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van je wagenpark kun je bij ons ook terecht over vragen op het gebied van  financiering, leasing en autoverhuur. Heb je een tijdelijke vervoersbehoefte neem dan zeker contact met ons op. Binnen Auto Indumij bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van operational- en financial lease. 

 

MAAK KENNIS MET ONZE AFDELING FLEETSALES