De Trafic Passenger. Nu bij Auto Indumij

DE RENAULT TRAFIC PASSENGER BIJ AUTO INDUMIJ

De nieuwe Renault Trafic Passenger is nu te zien bij Auto Indumij. Deze personenuitvoering van de Renault Trafic biedt ruimte aan maar liefst 9 personen. De cabine is uitgerust met een houder voor smartphones en tablets en heeft een opbergcapaciteit van 90 liter, waaronder een opbergbak van 54 liter onder de passagiersbank, zodat je al jouw spullen gemakkelijk kwijt kunt. Het comfort en de bestuurderspositie van de nieuwe Renault Trafic zijn vergelijkbaar met dat van een MPV.  Ervaar zelf het unieke rijcomfort dankzij het moderne design van het interieur, de ergonomische bestuurdersstoel en de vele multimediavoorzieningen. Kom langs bij Auto Indumij voor een nadere kennismaking met de nieuwe Renault Trafic Passenger. Onze verkoopasdviseurs informeren je graag over de vele voordelen van de nieuwe Renault Trafic Passenger, zoals het flexibele interieur.  

 

RUIMTE VOOR 9 PERSONEN 

In de nieuwe Trafic passen met gemak negen personen en in de ruime kofferbak is genoeg ruimte voor al hun bagage. De zitplaatsen achterin zijn ruim en comfortabel. Dankzij de flexibel te gebruiken achterbank biedt de nieuwe Trafic een laadvolume op maat, tot wel 3.400 liter in de L2-uivoering (achterbank neergeklapt). De nieuwe Trafic is veelzijdig en voldoet aan al je behoeften.

 

EEN SOEPELE EN BIJZONDER ZUINIGE MOTOR

De nieuwe Trafic biedt keus uit een gamma soepele en bijzonder zuinige motoren. In de 1.6 dCi-motor is de expertise van Renault in de Formule 1 verwerkt. Hij is leverbaar in twee varianten: de Turbo met variabele geometrie (90 en 115 pk (66 en 85 kW)) en de dCi Twin Turbo (120 en 140 pk (88 en 103 kW)). Door de Twin Turbo-techniek in combinatie met Stop & Start en Electric Smart Management is het brandstofverbruik verlaagd tot minder dan 6 l/100 km. Je kunt snel accelereren, ook vanuit stilstand. De dubbele turbodruk biedt een groter koppel bij lage toerentallen en meer vermogen bij hoge toerentallen. Met de Energy dCi Twin Turbo-motoren rijd je zuinig, soepel en zeer comfortabel.  

 

SPECIAAL VOOR ONZE ZAKELIJKE RELATIES

Je hebt als ondernemer specifieke wensen op het gebied van mobiliteit. En je rekent  op maximale service, een goed advies en aantrekkelijke inkoopcondities. Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die je graag adviseert over de aanschaf van Renault  personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van je wagenpark kun je bij ons ook terecht over vragen op het gebied van  financiering, leasing en autoverhuur. Heb je een tijdelijke vervoersbehoefte neem dan zeker contact met ons op. Binnen Auto Indumij bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van flexibele shortlease.

 

MAAK KENNIS MET ONZE AFDELING FLEETSALES