De nieuwe Renault Twingo. Nu bij Auto Indumij

DE NIEUWE RENAULT TWINGO BIJ AUTO INDUMIJ

Heb je al kennis gemaakt met de nieuwe Renault Twingo? De inmiddels derde generatie van de Renault Twingo werd tijdens de Autosalon van Genéve onthuld en is nu te zien in de showrooms van Auto Indumij. Een compacte auto die veel bijzondere innovaties, zoals de motor achterin en achterwielaandrijving, biedt. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe Twingo één van de meest wendbare auto's in zijn klasse is met een draaicirkel van slechts 8,65 meter. De kleinste draaicirkel in zijn klasse. Naast de goede rijeigenschappen onderscheidt de nieuwe Twingo zich overigens ook door de enorme binnenruimte en de standaard vijf deuren. Mogen wij je ook uitnodigen voor een nadere kennismaking? 

STANDAARD VIJF DEUREN

Terwijl de eerste en tweede generatie van de Twingo, net als vele andere compacte auto's  alleen als driedeurs hatchback model werden aangeboden, is de nieuwe Renault Twingo standaard voorzien van vijf deuren. Dat betekent maximale gebruiksmogelijkheden, extra ruimte en meer comfort.

BIJZONDER INTERIEUR MET VOLOP RUIMTE

De nieuwe Renault Twingo zit boordevol handige vakjes voor je spullen. Maar ook grote spullen zijn goed te vervoeren. Klap de passagiersstoel neer en er is zelfs een laadruimte van 2,2 meter. Naast de ruime bagageruimte heeft de nieuwe Twingo ook nog eens 52 liter aan extra bergruimte door het hele interieur verspreid met extra opbergvakken en slimme oplossingen. Kom langs bij Auto Indumij. Onze verkoopadviseurs laten je graag de vele mogelijkheden van de nieuwe Renault Twingo zien. 

ALTIJD VERBONDEN

Social media, apps, navigatie? Geen probleem, want met het R&GO multimediasysteem ben je altijd connected. Gebruik je smartphone of  tablet op een geheel nieuwe manier met vier knoppen; telefoon, multimedia, auto en navigatie en krijg toegang tot alle functies van jouw Twingo. 

 

BEKIJK DE VERSCHILLENDE UITVOERINGEN VAN DE TWINGO

 

BEKIJK ONZE TWINGO TOPDEALS

Speciaal voor jou heeft Auto Indumij weer een aantal bijzondere Twingo aanbiedingen samengesteld. Wat dacht je van een extra voordelige Twingo Collection aanbieding met tal van fraaie extra's. Op onze nieuwe actiewebsite www.ikwileentwingo.nl kun je alle Twingo aanbiedingen bekijken en gratis jouw huidige auto online laten taxeren. 

 

CHECK WWW.IKWILEENTWINGO.NL

 

RENAULT TWINGO PRIVATE LEASE TOPDEAL

Op zoek naar een nieuwe Renault Twingo maar je hebt geen zin om te investeren in een nieuwe auto. Dan is onze private lease Topdeal iets voor jou! Geen aanbetaling en maximale zekerheid! Want alle kosten zijn inbegrepen, je hoeft alleen nog maar te tanken. Meer weten over onze Renault Twingo private lease Topdeals. Kijk dan snel op onze nieuwe actiewebsite www.ikwileentwingo.nl. Hier kun je heel gemakkelijk jouw maandbedrag berekenen en online een persoonlijke offerte aanvragen. 

 

GRATIS PRIVATE LEASE OFFERTE