Ontdek de nieuwste Renault Captur accessoires bij Auto Indumij!
Ontdek de accessoires voor jouw nieuwe Captur

Maak jouw nieuwe Captur compleet

Originele accessoires voor jouw Captur bij Auto Indumij

De nieuwe Renault Captur leent zich als geen ander voor personalisatie. En hoe kun je dat nou beter aanpakken dan met orginele Renault accessoires die door de Renault fabriek speciaal zijn ontwikkeld voor jouw Captur. Er is een uitgebreid aanbod. Zo vind je bij Auto Indumij een uitgebreide selectie Captur accessoires op het gebied van multimedia, veiligheid en innovatieve extra's om het exterieur te verfraaien. En heb je meer ruimte nodig? Kies dan voor ons aanbod trekhaken, fietsendragers en design dakkoffers. Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van een aantal mooie accessoires die op jouw Captur leverbaar zijn. Je kunt ook de nieuwe Captur accessoires brochure downloaden via onderstaande button. Ga er maar eens goed voor zitten en kies jouw favoriet. Of misschien wel favorieten! 

 

BEKIJK DE CAPTUR ACCESSOIRES BROCHURE

Alsjeblieft

Alsjeblieft! 4 top accessoires speciaal ontwikkeld door Renault voor jouw Captur

Renault Captur tapijtset accessoire

Nieuwe Captur luxe mattenset

Premium tapijtset voor jouw nieuwe  Captur

Het interieur van de nieuwe Renault Captur straalt een en al luxe uit. Met de premium mattenset van Renault maak je het gevoel van luxe helemaal af. Iedere keer wanneer je instapt geniet je van het hoogpolige tapijt, dat bovendien eenvoudig te reinigen is.

Lange levensduur

Onze premium tapijtset staat bovendien garant voor een lange levensduur. Ze zijn onderhoudsvrij en bieden bescherming aan interieur.

Meer weten?

Je bent van harte welkom bij één onze vestigingen maar je kunt via onderstaande button ook heel handig online een offerte aanvragen. 

 

Meer info

Captur accessoire welkomstverlichting

Instaplijsten Captur

Chique welkomstverlichting (Tip!)

Verlichting is bij de Renault Captur een hot item. Standaard wordt de nieuwe Captur geleverd met full LED koplampen, uniek in zijn klasse. Ook de verlichting van het interieur staat op een hoog plan. Bij de Intens uitvoering krijg je zelfs extra ambiance verlichting in het interieur voor nóg meer sfeer! Als extra kun je nu kiezen voor de chique welkomstverlichting. 

Vind jouw Captur eenvoudig terug

Vind jouw nieuwe Captur eenvoudig terug op drukke parkeerplaatsen dankzij de automatisch activerende ledverlichting aan de onderzijde van de auto. De ledverlichting wordt geactiveerd wanneer je jouw nieuwe Captur benadert of door de Renault Keycard te gebruiken. Zowel bij daglicht als in het donker is de ledverlichting goed zichtbaar. Verhoogt tevens de uitstraling van de auto.

 

meer info

Captur Haaievinantenne

Accessoire 4

Haaievin antenne voor DAB+

Ken je de haaievin antennes van de lokale autoshop? Die zijn ook mooi, maar deze zijn niet compatibel met de DAB+ functionaliteit van de Renault radio's. Speciaal voor DAB+ heeft Renault een fraaie haaievin antenne ontworpen. Kies voor de originele Renault haaievinantenne en de radio ontvangst van jouw Renault Captur zal alleen maar beter worden!

Extra sportief

Naast een geweldige ontvangst staat de haaievin antenne ook garant voor een extra sportieve uitstraling van jouw Captur. De antenne wordt geleverd in chique zwart. Wil je liever een in carrosseriekleur gespoten haaievin antenne? Overleg dan even met onze technici. Er is veel mogelijk!

 

meer info

Trehaakactie Renault Captur Auto Indumij

Accessoire 5

(Afneembare) trekhaak

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een trekhaak. Niet alleen caravanrijders maar ook voor een dagje gezellig met de fietsen op pad is de trekhaak onmisbaar.  Voor de nieuwe Renault Captur zijn diverse modellen beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een vaste of de handige afneembare variant. Daarnaast is er een semi elektrische versie leverbaar. Deze trekhaak kan met één beweging worden weggeklapt en is ook in een paar seconden weerbeschikbaar zonder dat daar veel kracht of speciaal gereedschap voor nodig is. Hij is onzichtbaar als hij is weggeklapt onder de bumper zodat het design van je nieuwe Caotur niet wordt aangetast.

Originele montage

Welke variant trekhaak je ook kiest, je kiest altijd voor originele montage door Auto Indumij. Hierdoor ben je verzekerd van fabrieksgarantie en het uitblijven van storingen. 

 

MEER INFO

Disclaimer

Bij het schrijven van deze webpagina is alles in het werk gesteld om de meest actuele te vermelden. Wij behoudens ons het recht voor om op ieder moment wijzigingen in specificaties, prijzen of uitvoeringen op accessoires door te voeren.  Houd rekening met wisselende voorraadsituaties. Schrijf- en typefouten voorbehouden. Alle aanbiedingen onder voorbehoud directie Auto Indumij. Voor een prijsopgave of de mogelijkheden voor uw Captur verwijzen wij je graag naar onze experts op onze vestigingen.