Autovakantie in eigen land? Ontdek de zomer accessoires van Auto Indumij
Zomeraccessoires extra voordelig bij Auto Indumij

Originele Accessoires voor jouw Renault

Voor de meesten van ons ziet de vakantieperiode er dit jaar anders uit. Misschien brengen we de vakantie in eigen land door of gaan we dagjes met auto weg.  Het is in elk geval een mooie gelegenheid om de mooiste plekjes van ons land (beter) te leren kennen. 

Auto Indumij heeft een selectie gemaakt van de meest handige vakantie accessoires die jouw zomervakantie in eigen land nog aangenamer maken.  Heb jij plannen voor een autovakantie? Laat je dan verrassen door ons complete aanbod originele Renault accessoires. Van een ruime dakkoffer, voor extra veel bagage,  een originele trekhaak voor de fietsendrager of een handige tablethouder van Renault, bij Auto Indumij slaag je altijd! 

Extra ruimte nodig?

Renault accessoires dakkoffer

Zoek het hogerop....

Vind je het handig om  af en toe extra bagage mee te kunnen nemen? Auto Indumij biedt voordelige mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor originele dakdragers die specifiek zijn ontworpen voor jouw Renault. Of een ruime dakkoffer die niet alleen uitstekend bij het design van jouw Renault past maar waarmee je ook al jouw extra spullen veilig en schoon vervoert. Voor iedere Renault is er een passend oplossing.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de accessoire brochure van jouw Renault via onderstaande button. 

 

Accessoire brochure bekijken

On board entertainment

Originele Renault tablethouder

Reizen in alle rust....

Met de kids op vakantie? Dan is de handige tablethouder een echte aanrader.  Onze tablethouders zijn te monteren op ieder model Renault en via de aanwezige USB poort handig op te laden. Met een originele tablethouder van Renault aan boord weet je zeker dat je reis soepel en rustig verloopt!  Een echte aanrader vinden we het nieuwe Wifi-videosysteem  dat nu voor een aantal modellen leverbaar is. En als je dit combineert met de draadloze Focal-headset geniet je passsagiers van een meeslepende geluidservaring.

 

ACCESSOIRE BROCHURE BEKIJKEN

Extra vervoersmogelijkheden

Originele Renault trekhaak accessoire

Kies voor een originele trekhaak!

Heeft Auto Indumij de perfecte oplossing! Profiteer van ons extra voordelige aanbod trekhaken. Officiele door Renault goedgekeurde trekhaken zijn bij Auto Indumij voor bijna ieder model van Renault snel leverbaar. 

Kies je voor een vaste, een afneembare of misschien wel een elektrisch wegklapbare trekhaak? Welke trekhaak je ook kiest, je bent bij Auto Indumij altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een vakkundige montage. Daarnaast zijn de garantievoorwaarden van Renault ook van toepassing op de gemonteerde accessoires. Zo ben en blijf je verzekerd van een optimaal functionerende auto.  Benieuwd naar de kosten van een trekhaak voor jouw Renault?  Wij sturen je graag geheel vrijblijvend een offerte. 

 

GRATIS OFFERTE TREKHAAK

Bescherm je auto

Rubbermat Renault origineel accessoire

Dat geeft een gerust gevoel!

Jouw Renault is goed bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Om er beter op te letten en de nieuwheid dag na dag te behouden, is er een reeks speciale uitrustingen beschikbaar.

Auto Indumij heeft een ruim assortiment op voorraad;  van instaplijsten om de dorpels van de auto te beschermen tegen krassen, tot speciale rubber mattensets of de nieuwe textiel vloermatten van Renault om het interieur schoon te houden en eenvoudig reinigbaar.  Erg populair is ook de nieuwe verchroomde laaddrempelbescherming om de achterkant te beschermen tijdens het laden. In de nieuwe accessoire brochure van Renault kun je alle accessoires uitgebreid bekijken. 

 

ACCESSOIRE BROCHURE BEKIJKEN