Auto Indumij Netwerkevent 2016 met Björn Kuipers
Auto Indumij Netwerkevent 2016

TERUGKIJKEN OP EEN BIJZONDERE AVOND 

Opnieuw veel belangstelling voor het Auto Indumij Netwerkevent 2016 dat op vrijdag 9 december jl. in de vestiging Etten-leur werd georganiseerd. Onder de ruim 200 gasten vele relaties, ondernemers uit de regio en vanzelfsprekend ook een afvaardiging van Renault Nederland. In de feestelijk aangeklede showroom, waar ook de nieuwe Renault Scénic voor het eerst te zien was, werden de gasten ontvangen  met een hapje en een drankje. In een plezierige sfeer werden bestaande contacten verstevigd en nieuwe relaties gelegd. Een echt business to business event maar het was vooral topscheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers die in het middelpunt stond.

 

BEKIJK DE  VIDEO 

 

INSPIRERENDE PRESENTATIE VAN BJÖRN KUIPERS

Vooral de presentatie van  topscheidsrechter Björn Kuipers maakte indruk! Naast bekend scheidsrechter die al vele Champions League, EK en WK wedstrijden heeft gefloten is Björn immers ook een succesvol ondernemer binnen de supermarktbranche. Als gepassioneerd spreker inspireert hij graag anderen op het gebied van ondernemen, teambuilding en management en dat is op deze informele netwerkavond zeker gelukt. Fotograaf David Zijlstra was tijdens het Netwerkevent bij ons aanwezig en heeft een aantal mooie momenten vast weten te leggen. 

Derk de Haas Auto Indumij Netwerkevent 2016
Auto Indumij Netwerkevent gasten
Nieuwe Renault Scenic Auto Indumij Netwerkevent
Björn Kuipers Auto Indumij
Bram Havekes

SHIRT BJÖRN KUIPERS VERLOOT

Björn was enthousiast over het Auto Indumij Netwerkevent dat hij spontaan één van zijn scheidsrechtershirt aanbood. Een bijzondere geste want de scheidsrechtershirts van Bjorn zijn zeer gewild.Dit exclusieve door Björn gesigneerde shirt wordt verloot onder alle gasten.

Meedoen was éénvoudig. Bij de entree stond een speciale Björn Kuipers inleverbox waar iedereen zijn of haar visitekaartje kon achterlaten. In totaal hebben ruim 150 gasten aan deze verloting deelgenomen. Maar niet alleen onze gasten waren enthousiast over deze actie, ook de hostesses van Allganized uit Rotterdam wilden graag winnen en leverden hun visitekaartje in! De winnaar is inmiddels bekend. 

Wij feliciteren Bram Havekes, docent aan de NHTV in Breda, die het exclusieve shirt van Björn Kuipers heeft gewonnen. Het shirt werd door Bram in ontvangst genomen in de Renault Store in Oosterhout.

 

 

Björn Kuipers gastspreker bij Auto Indumij
Holy Dogs Auto Indumij Netwerkevent 2016
Kuipers voetbal
Publiek Auto Indumij Netwerkevent
Eric Oudshoorn
Micha en Derk Auto Indumij

BEKIJK NOG MEER FOTO'S OP ONZE NIEUWE INDUMIJ WEBSITE

Op onze nieuwe Indumij website vind je naast een overzicht van alle activiteiten binnen de Indumij Groep ook nog een aantal extra foto's die zijn gemaakt tijdens het Auto Indumij Netwerkevent 2016. 

 

BEKIJK DE EXTRA FOTO'S OP INDUMIJ.NL

 

REPORT OF MOERDIJK WAS ER OOK BIJ! DOWNLOAD HET ARTIKEL