Nieuwe Renault Captur Automaat actie bij Auto Indumij
Captur Automaat actie bij Auto Indumij. Profiteer nu!

Nieuwe Captur TCe 140 EDC Intens (automaat)

Nu uit voorraad leverbaar met € 1.800,- voordeel

Auto Indumij heeft een wel heel bijzonder aanbod! Een speciale actie voor de nieuwe Renault Captur TCe 140 GPF EDC Intens (automaat). Deze luxe uitvoering is voorzien van EDC automaat, climate control, 17 inch lichtmetalen velgen en nog veel meer comfortabele extra's. Er is veel vraag naar de Captur in deze TCe 140 GPF EDC uitvoering. Daarom heeft Auto Indumij extra auto's ingekocht. Met alle voordelen die daarbij horen. Extra inkoopvoordeel, dat we rechtstreeks aan jou doorvertalen en de fijne bijkomstigheid dat je geen lange levertijd hebt op jouw nieuwe Captur EDC!  Zo rijd je dit voorjaar al in jouw nieuwe Captur TCe 140 GPF EDC Intens vanaf slechts € 29.490,- rijklaar!

 

Sterke 140pk 4-cilinder turbobenzinemotor

De 140pk sterke turbobenzinemotor wordt geroemd in de pers. Het is een echte 4-cilinder motor, ontwikkeld in samenwerking met Daimler. De loopcultuur en prestaties van dit motorblok zijn verbluffend. Een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 17 is realiseerbaar. En dat gekoppeld aan de soepel schakelende EDC automatische transmissie met dubbele koppeling maakt dat het rijden met de Captur TCe 140 EDC GPF Intens tot een ontspannende gebeurtenis. Heb je even wat meer power nodig, bijvoorbeeld wanneer je de caravan trekt? Dan zal deze combinatie je wederom verbazen door het hoge koppel bij een laag toerental. Geen berg is te hoog voor de Captur TCe 140 EDC GPF Intens!

 

Gratis Captur AUTOMAAT offerTE

Luxe intens uitvoering

Superluxe Intens uitvoering met heel veel standaard extra's aan boord

Luxe Intens uitrusting

Alle Captur Automaten in deze actie zijn standaard voorzien van o.a.:

  • Sterke 140pk 4-cilinder turbobenzinemotor
  • EDC automatische transmissie
  • Climate control
  • 17" lichtmetalen velgen
  • Parkeerhulp achter
  • Handsfree Renault Card
  • Elektrische raambediening
  • Full LED Pure Vision koplampen
  • Luxe Intens bekleding
  • En nog veel meer.........
Interieur nieuwe Renault Captur

Comfortabele EDC automaat

De nieuwe Renault Captur R.S. Line bij Auto Indumij

EDC automatische transmissie

De sterke 140pk 4-cilinder turbobenzinemotor wordt gecombinteerd met een EDC automaat met dubbele koppeling.Deze EDC automaat is een nieuw type automatische versnellingsbak.

Deze zestrapsautomaat biedt diverse voordelen

Achter de naam Efficient Dual Clutch (EDC)  schuilt een van de meest hoogstaande zestrapsautomaten uit de auto-industrie. Dit systeem biedt verschillende voordelen. Zo is deze automaat buitengewoon comfortabel. Het schakelen tussen de verschillende versnellingen verloopt  bijna onmerkbaar en door de dubbele koppeling bevinden motor en transmissie zich altijd in de optimale prestatiecurve. 

TCe 140 GPF Turbobenzinemotor

Captur Intens actie bij Auto Indumij

Innovatieve 4-cilinder motor

Onze actie-Capturs zijn voorzien van de sterke 140pk turbobenzinemotor. Deze innovatieve  4-cilinder motor, is voorzien van een soepele turbo en levert uitstekende prestaties. Daarnaast gaat deze motor zeer efficient om met zijn brandstof en is de combinatie met de EDC automatische tranmissie een ideale! 

Ervaar de rust, het comort en de soeplesse van de Captur TCe 140 GPF EDC Intens tijdens een uitgebreide proefrit. 

 

 PROEFRIT BOEKEN

Disclaimer

Disclaimer

© 2021. Alle rechten voorbehouden. Vanafprijs betreft Captur TCe 140 EDC Intens . De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument en excl het afleverpakket. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Jouw verkoopadviseur informeert je graag over de actuele beschikbaarheid. De actieperiode kent een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen of andere acties van Auto Indumij en/of Renault Nederland.  Alle aanbiedingen uitsluitend voor de particuliere en/of klein zakelijke koper. Acties zijn niet in combinatie met overige acties Renault Nederland.