De nieuwe Captur E-TECH Hybrid 140. Nu in de showroom bij Auto Indumij

Ontdek de nieuwe Captur E-TECH Hybrid

Automatisch opladen zonder "stekkeren"

De nieuwe Captur E-TECH Hybrid  is vanaf nu te bestellen bij Auto Indumij. Deze nieuwe versie van de Captur komt een aantal maanden na de succesvolle introductie van de Captur E-TECH Plug-in Hybrid. Het grootste verschil is dat de nieuwe Captur E-TECH Hybrid zelf oplaadt onder het rijden. Je hoeft dus niet te "stekkeren"

Ook deze nieuwe E-TECH Hybrid van de Captur is standaard voorzien van een automatische transmissie.  In combinatie met de hybride aandrijving rijdt je tot wel 80% van je stadskilometers volledig elektrisch. Dat is goed voor het milieu en bespaart op jouw brandstofkosten.  

Geruisloos rijden!

Rijden met de Captur E-TECH Hybrid is een bijzonder plezietige ervaring. De Captur E-TECH Hybrid zal de eerste meters altijd volledig elektrisch afleggen. Geruisloos en snel, dankzij de beschikbare capaciteit van de elektromotor.  Ga je de snelweg op? Dan zal naar gelang de omstandigheden dat vragen de brandstofmotor bijspringen. Je hebt een gecombineerd vermogen van 140pk tot je beschikking dus kracht kom je niet snel tekort! 

De nieuwe Captur E-TECH Hybrid zelf ervaren? Reserveer dan snel een testrit via onderstaande button.

 

JA, IK WIL DE CAPTUR E-TECH HYBRID ERVAREN

 

Elektrische expertise in jouw nieuwe CAPTUR

Op de techniek van jouw nieuwe CAPTUR E-TECH kun je vertrouwen. Renault heeft immers al 10+ jaar ervaring met elektrische auto‘s. Profiteer nu ook van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, die is geïnspireerd op onze lange ervaring in de Formule 1-wereld. Daarnaast zijn vele collega's binnen ons Indumij team speciaal getraind op het gebied onderhoud en service van E-TECH modellen. 

Captur E-TECH Hybrid 140: een slimme keuze!

  • Lagere brandstofkosten
  • Tot 80% van de stadskilometers elektrisch
  • Lagere onderhoudskosten
  • Beter voor het milieu
  • 8 jaar tot 160.000km garantie op het accupakket
  • Standaard automaat!

Nieuwe Renault Captur E-TECH Hybrid met € 1.800,- voordeel

Captur E-TECH Hybrid met € 1.800,- Intro voordeel!

Nieuwe Captur E-TECH Hybrid 140 bij Auto Indumij

Captur E-TECH Hybrid actie

Nu te bestellen bij Auto Indumij

Captur E-TECH Hybrid 140 Intens

Bij Auto Indumij intro prijs al vanaf € 28.990,-

Incl; 140pk gecombineerd vermogen en automaat

 

 

gratis offerte

Disclaimer

Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen en exclusief montagekosten. Getoonde modellen en uitvoeringen kunnen afwijken van de daadwerkelijke geleverde uitvoering. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij b.v. Voor de overige voorwaarden raadpleeg Renault.nl  Intro aanbieding Captur E-TECH Hybrid 140 Intens is geldig t/m 31 mei 2021