De nieuwe Renault Grand Scenic. Nu te zien bij Auto Indumij

NU BIJ AUTO INDUMIJ

Net als de Scénic is ook de Grand Scénic uniek in zijn soort en een lust voor het oog. Kom hem nu bewonderen in één van de showrooms van Auto Indumij.

De nieuwe Renault Grand Scénic valt direct op door zijn aerodynamische, moderne en stijlvolle lijnen. De auto wordt standaard geleverd met de grote 20'' wielen. Deze wielen zijn uniek. Nooit eerder werd een nieuwe auto in dit segment standaard geleverd met 20" velgen. Maar ook qua vormgeving is de nieuwe Grand Scénic een opvallende verschijning. Zo geven de verticale achterlichten een 3D-effect. Daarnaast wordt de Grand Scénic geleverd met fraaie aluminium dakdragers welke de auto zijn Franse elegantie geven. De totale lengte bedraagt 4,636 meter.

Het aantal zitplaatsen kan met speels gemak worden uitgebreid van 5 naar 7. Extra handig voor meer passagiers of bagage! Zoals het aantal zitplaatsen al verraad is de nieuwe Renault Grand Scénic erg ruim. Op deze manier voldoet het aan de wensen en behoeften van de gehele familie. Er is erg veel aandacht besteed aan de ergonomie waardoor alles warm, comfortabel en praktisch aanvoelt. Met het optionele panoramisch dak is er altijd natuurlijke lichtinval in jouw auto tijdens de ritten. 

Keuze uit verschillende uitvoeringen

De auto is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen, namelijk de Life, Zen , Intens en Bose. Ook op het gebied van motoren heb je een ruime keuze. Zo heb je de keuze uit 4 dieselmotoren en 2 benzinemotoren. De benzinemotoren zijn beide handgeschakeld of leverbaar met de comfortabele EDC automaat. De dieselmotoren zijn handgeschakeld.

Maak nu een testrit in de nieuwe Renault Grand Scénic 

De nieuwe Renault Scénic is ook te bezichtigen bij Auto Indumij. Wij nodigen je graag uit in onze showrooms om de nieuwe Renault Grand Scénic te komen bekijken. Maar je hebt vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om een uitgebreide testrit te maken in deze nieuwste generatie familieauto. Je kunt op deze website gemakkelijk een testrit aanvragen.