De nieuwe Renault Clio. Als eerste op de hoogte!
Nieuwe Renault Clio

Blijf op de hoogte van de nieuwe Renault Clio

Renault heeft onlangs de nieuwe Renault Clio onthuld. De nieuwe Clio is in meerdere opzichten verbeterd ten opzichte van de huidige Clio maar heeft toch zijn herkenbare karakter behoiden. De sensuele lijnen, het dynamische profiel, de prachtig gevormde zijkanten en de nieuwe, kenmerkende LED-verlichting maken de nieuwe Renault Clio stijlvol en onweerstaanbaar. Ook het interieur is van hoogwaardige kwaliteit en centraal staat het nieuwe 9,3 inch multimediascherm.

Medio Mei zal de nieuwe Renault Clio in Nederland officieel worden geintroduceerd. Hieronder hebben we alvast wat extra  informatie over de nieuwe Renault Clio voor je verzameld.  Wil je graag als eerste op de hoogte worden gehouden over al het nieuws rondom de nieuwe Renault Clio? Meld je dan via onderstaande button gratis aan voor onze infoservice. 

 

JA, IK BLIJF GRAAG OP DE HOOGTE

 

Intro prijzen van de Renault Clio bekend

Renault Nederland heeft inmiddels de intro prijzen van de nieuwe Renault Clio bekend gemaakt. Benieuwd?  Bekijk de aantrekkelijke intro prijzen in ons nieuwsbericht. 

Interieur nieuwe Renault Clio

Interieur van de Renault nieuwe Clio

Het interieur van de Clio is tot in de details volledig vernieuwd. Een nieuw, slim interieur met hoogwaardige materialen en een prachtige afwerking. Het meest in het oog springende onderdeel van de Smart Cockpit is het 9,3 inch Multimediascherm. Het grootste dat ooit in een Renault is gemonteerd. Met het nieuwe, connected EASY LINK-systeem biedt het toegang tot alle multimedia-, navigatie-, en infotainmentsystemen. Super handig! 

De stoelen in de nieuwe Renault Clio zouden niet misstaan in een auto uit het hogere segment. Zo zijn ze ergonomischer gevormd en helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Bijzonder zijn ook de  acht verschillende interieur designthema's die je bij de nieuwe Clio kunt kiezen!  Meer weten? Bekijk dan via onderstaande button het nieuwsitem over het interieur van de nieuwe Renault Clio + een uitgebreide video. 

 

INTERIEUR VAN DE NIEUWE CLIO

Interieur nieuwe Renault Clio

Exterieur nieuwe Renault Clio

Exterieur van de nieuwe Renault Clio

De nieuwe Clio is expressiever maar behoudt zijn slanke design. Het is de eerste Renault die voorzien is van speciale luchtgeleiders. Hierdoor wordt de luchtweerstand verminderd en de aerodynamica ter verlaging van het brandstofverbruik verder geoptimaliseerd.  Bijzonder zijn ook de nieuwe full-LEd-koplampen met de herkenbare C-vormige lichtsignatuur waarmee de nieuwe Renault Clio is uitgerust. En voor liefhebbers van trendy kleuren blijft er weinig te wensen over. De nieuwe Renault Clio is namelijk verkrijgbaar in diverse nieuwe carrosseriekleuren, waaronder Orange Valencia, Brun Vision en Bleu Celadon.

Ben je benieuwd en wil je graag meer weten over het exterieur van de nieuwe Renault Clio. Op onze nieuwspagina vind je meer informatie over het exterieur en vind je tevens een supergave video over het exterieur! Bekijk het artikel nu via de onderstaande button.

 

EXTERIEUR VAN DE NIEUWE RENAULT CLIO

Nieuwe Renault Clio