Renault Scénic bij Auto Indumij

NU BIJ AUTO INDUMIJ

Laat je betoveren door de sensuele lijnen. Vloeiende lijnen, fraaie proporties, een silhouet dat prachtig wordt aangevuld door de ver naar voren staande panoramische voorruit. Je zult niet onopgemerkt blijven in de nieuwe Renault SCENIC die nu te zien is in de showrooms van Auto Indumij.  

ONTDEK DE LOOK VAN DE NIEUWE RENAULT SCÉNIC

20" wielen
De nieuwe Renault SCÉNIC wordt standaard geleverd met grote wielen en die maken het verschil. Ze geven de auto een aerodynamische en moderne look.

Tweekleurige carrosserie
De nieuwe Renault SCÉNIC is het enige voertuig in het segment met een optie voor een tweekleurige carrosserie zodat je jouw auto extra dynamisch en modern kunt maken.

Vast glazen panoramisch dak
Trakteer uzelf als bestuurder op extra luxe in jouw nieuwe Renault SCÉNIC door te kiezen voor een glazen panoramisch dak. Er zit geen balk in het midden zodat je ongehinderd naar buiten kunt kijken.

Vormen en materialen komen prachtig samen
Prachtig dashboard, betere ergonomie, veel opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen: het is geen straf om in de nieuwe Renault SCÉNIC te zitten.

De nieuwste generatie familieauto

De nieuwe Renault SCÉNIC is de ideale familieauto en maakt al jouw ritten eenvoudiger. Profiteer van de ruimte aan boord, de slimme opbergmogelijkheden en zijn modulaire interieur.

One-Touch folding achterstoelen
Transformeer de nieuwe Renault SCÉNIC in een handomdraai. Dankzij de One-Touch folding achterstoelen hoef je slechts op een knop te drukken om de zittingen achter in te klappen. Je beschikt dan over enorm veel bagageruimte

Stoelen met superieur comfort
Kies voor totaal comfort. De nieuwe Renault SCÉNIC heeft dezelfde stoel als de grotere Renault ESPACE, voorzien van schuim met extra dichtheid voor betere ondersteuning. Profiteer van optimaal comfort met de 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen inclusief verwarmings- en massagefunctie (verkrijgbaar tegen meerprijs).

MULTI-SENSE®-technologie
Je kunt van stemming veranderen, de nieuwe Renault SCÉNIC ook! Dankzij de MULTI-SENSE®-technologie kun je uit vijf modi kiezen ("Comfort", "Neutral", "Sport", "Perso", "Eco"). Geniet elke keer weer van een nieuwe rij-ervaring.

R-LINK 2-tablet met touchscreen.
Het intuïtieve en verbonden R-LINK 2-multimediasysteem aan boord biedt de mogelijkheid om alle technologieën van de nieuwe Renault SCÉNIC te bedienen. Open jouw MULTI-SENSE®-instellingen en al jouw toepassingen, Bluetooth-telefonie en TomTom-navigatie. Het R-LINK 2-touchscreen is beschikbaar in een verticale versie van 8.7" en verrassend eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen maar een profiel te maken en uw persoonlijke inhoud met één druk op de knop op te halen.

ERVAAR DE NIEUWE SCÉNIC ZELF

Wil je de fenomenale rijeigenschappen en het comfort van de nieuwe Renault Scénic zelf ervaren? Bij Auto Indumij ben je van harte welkom om een proefrit te komen maken. Wij hebben de nieuwe Renault Scénic in veschillende uitvoeringen op afspraak voor een testrit beschikbaar.

 

PLAN HIER JOUW PROEFRIT