Renault Scénic bij Auto Indumij

RENAULT SCÉNIC

ONTDEK DE NIEUWSTE GENERATIE FAMILIEAUTO BIJ AUTO INDUMIJ

Een ruime MPV waarvan je gaat houden? We hebben de Renault SCÉNIC geheel vernieuwd met een grote focus op design. Standaard met 20 inch velgen en boordevol innovatieve techniek. Tel daar de luxe rij-ervaring en veiligheidssystemen bij en je begrijpt waarom gezinnen graag rijden in de unieke Renault SCÉNIC.

FOCUS OP DESIGN

20" wielen
De Renault SCÉNIC wordt standaard geleverd met grote wielen en die maken het verschil. Ze geven de auto een aerodynamische en moderne look.

Tweekleurige carrosserie
Met de tweekleurige carrosserie kun je jouw Scénic een extra dynamisch en modern uiterlijk geven.

Vast glazen panoramisch dak
Trakteer jezelf als bestuurder op extra luxe in jouw SCÉNIC door te kiezen voor een glazen panoramisch dak. Er zit geen balk in het midden zodat je ongehinderd naar buiten kunt kijken.

Vormen en materialen komen prachtig samen
Prachtig dashboard, betere ergonomie, veel opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen: het is geen straf om in de Renault SCÉNIC te zitten.

De nieuwste generatie familieauto

De Renault SCÉNIC is de ideale familieauto en maakt al jouw ritten eenvoudiger. Profiteer van de ruimte aan boord, de slimme opbergmogelijkheden en zijn modulaire interieur.

One-Touch folding achterstoelen
Transformeer de Renault SCÉNIC in een handomdraai. Dankzij de One-Touch folding achterstoelen hoef je slechts op een knop te drukken om de zittingen achter in te klappen. Je beschikt dan over enorm veel bagageruimte

Stoelen met superieur comfort
Kies voor totaal comfort. De \Renault SCÉNIC heeft dezelfde stoel als de grotere Renault ESPACE, voorzien van schuim met extra dichtheid voor betere ondersteuning. Profiteer van optimaal comfort met de 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen inclusief verwarmings- en massagefunctie (verkrijgbaar tegen meerprijs).

MULTI-SENSE®-technologie
Je kunt van stemming veranderen, de Renault SCÉNIC ook! Dankzij de MULTI-SENSE®-technologie kun je uit vijf modi kiezen ("Comfort", "Neutral", "Sport", "Perso", "Eco"). Geniet elke keer weer van een nieuwe rij-ervaring.

R-LINK 2-tablet met touchscreen.
Het intuïtieve en verbonden R-LINK 2-multimediasysteem aan boord biedt de mogelijkheid om alle technologieën van de nieuwe Renault SCÉNIC te bedienen. Open jouw MULTI-SENSE®-instellingen en al jouw toepassingen, Bluetooth-telefonie en TomTom-navigatie. Het R-LINK 2-touchscreen is beschikbaar in een verticale versie van 8.7" en verrassend eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen maar een profiel te maken en uw persoonlijke inhoud met één druk op de knop op te halen.

ERVAAR DE SCÉNIC ZELF  

Wil je de fenomenale rijeigenschappen en het comfort van de nieuwe Renault Scénic zelf ervaren? Bij Auto Indumij ben je op afspraak  van harte welkom om een proefrit te komen maken. 

 

PLAN HIER JOUW PROEFRIT