Nieuw bij Auto Indumij: De ZOE Série Limitée Rivièra
De nieuwe Renault ZOE Serie Limitee Riviera

Kies voor de rijk uitgeruste Renault ZOE Série Limitée Rivièra

Renault introduceert een zeer bijzondere Série Limitée uitvoering van de ZOE die de succesvolle Edition One uitvoering vervangt. 

Waan je aan de Franse Rivièra

Deze nieuwe ZOE Série Limitée Rivièra is standaard zeer rijk uitgerust, met onder meer lederen interieurbekleding, een Bose®-audiosysteem, stoelverwarming en een verwarmbaar stuurwiel. De toevoeging Série Limitée Rivièra staat voor de bijzondere Franse sfeer. Die vind je bijvoorbeeld terug in het interieur.  Zo is de exclusieve lederen bekleding voorzien van blauwwitte biezen die doen denken aan zeiltouwen en de sierstrip op het dashboard heeft een fraaie hout-look.

Standaard voorzien van extra veiligheidsvoorzieningen

De Série Limitée Rivièra biedt niet alleen veel luxe maar heeft standaard ook diverse veiligheidsvoorzieningen aan boord zoals het Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietsersdetectie, Easy Park Assist en de handige achteruitrijcamera. Alle ritten zijn eenvoudig te plannen dankzij onze innovatieve technologie en gebruik al je verbonden services en apps via het 9.3" EASY LINK multimediascherm voor extra comfort en veiligheid.

Kennismaken met de nieuwe ZOE Série Limitée Rivièra

Je bent van harte welkom bij één van de Auto Indumij vestigingen om als één van de eerste uitgebreid kennis te maken met dit topmodel uit de ZOE-reeks! Wil je de nieuwe ZOE liever online bekijken. Dat kan heel eenvoudig via onderstaande button op Renault.nl. Hier vind je alle informatie en kun je jouw nieuwe ZOE ook naar wens samenstellen. 

 

ONTDEK DE ZOE SÉRIE LIMITÉE Rivièra

ZOE Riviera interieur

Luxe uitrusting ZOE Série Limitée Rivièra

Exclusieve carrosseriekleuren + lederen bekleding

De Renault ZOE Série Limitée Rivièra is in drie carrosseriekleuren leverbaar: Blanc Glacier, Blanc Quartz en het exclusieve Bleu Nocturne.  Bleu Nocturne is een nieuwe en exclusieve blauwe carrosseriekleur, die is gecombineerd met witte striping. Op Renault.nl kun je via onderstaande button de nieuwe ZOE Série Limitée Rivièra uitgebreid bekijken.

De lederen interieurbekleding is standaard uitgevoerd in de kleur Bleu Navy, gecombineerd met blauw TEP-lederen bekleding voor de voorzijde van het dashboard. Je kunt ook kiezen voor de lichte kleur Gris Sable.

 

ONTDEK DE ZOE SÉRIE LIMITÉE RIVIÈRA

Velg ZOE Riviera

Nieuwe R135 motor

De nieuwe R135 motor van de Renault ZOE biedt een ongekende verbetering van het rijplezier. De motor heeft een hoger vermogen voor betere tussenacceleraties. De nieuwe versnellingspookknop van de automatische transmissie biedt een extra functionaliteit.

Rijden op één pedaal met B-Mode 

Door de B-stand te selecteren kun je in stadsverkeer met één pedaal rijden. De auto remt af wanneer je het “gas” pedaal lift en gaat weer vooruit zodra je het pedaal weer intrapt. In de normale D-stand is dit effect nihil waardoor het rijcomfort in de nieuwe ZOE weer is toegenomen.

Actieradius tot 385km

Met de nieuwe Renault ZOE geniet je van maximale vrijheid. Afhankelijk van het gebruik beschik je over een actieradius van maar liefst 385km. ( gecombineerde cyclus WLTP )