Hogere bijtelling elektrische auto's in 2021
Renault ZOE nu nog met lage bijtelling Auto Indumij

Nog een paar maanden voordat de bijtellingsregels voor elektrische auto’s gaan veranderen. Het bijtellingstarief stijgt vanaf januari 2021 van de huidige 8% naar 12% over de eerste € 40.000,- ( was €  45.000,- in 2020 ) Daarboven blijft het tarief met 22% onveranderd. Veel ondernemers en zakelijke rijders maken met de aanschaf van een nieuwe elektrische auto dan ook gebruik van de mogelijkheid om  voor de komende vijf jaar te kunnen profiteren van de huidige lage 8% bijtelling.  Kies je vóór 2021 bijvoorbeeld  voor de nieuwe Renault ZOE of de nieuwe Renault TWINGO Electric, dan profiteer je de komende vijf jaar van slechts 8% fiscale bijtelling, respectievelijk slechts € 108 en € 66 per maand (schijf 2). Voordeliger gaat autorijden niet worden!

 

Renault ZOE nu nog uit voorraad leverbaar

Auto Indumij heeft vroegtijdig op deze ontwikkeling ingespeeld en beschikt over diverse nieuwe Renault ZOE modellen die nog tegen de huidige, lage bijtelling van slechts 8%, geleverd kunnen worden. Voor wie regelmatig langere afstanden moet afleggen, is de nieuwe Renault ZOE een fijne reisgenoot, gezien zijn actieradius van maar liefst 395 kilometer en de mogelijkheid om in iets meer dan 25 minuten 100 kilometer rijbereik bij te laden bij een snellader. Dus of je nu een afspraak in Leeuwarden of in Limburg hebt; met de ruime en comfortabele Renault ZOE leg je elke afstand zorgeloos en schoon af.

 

Nu is het juiste moment om over te stappen en je autokosten voor de komende 5 jaar aangenaam laag te houden.

Nieuwe Renault TWINGO Electric

Perfect voor in en om de stad

Met zijn extreem korte draaicirkel en compacte buitenmaten is de nieuwe Renault TWINGO Electric de ideale auto voor in en om de stad. Je prikt ‘m in de krapste parkeerplekjes en hij kan praktisch overal tussendoor. En mocht je toch iets verder buiten de stad een afspraak hebben, dan ben je zeker van een actieradius van 190 kilometer. Eenmaal thuis kan hij weer aan de laadpaal, zodat je elke dag met een volle accu begint. De 100% elektrische Twingo wordt later dit jaar geintroduceerd maar is nu al bestelbaar. Op onze infopagina vind je alle informatie over de nieuwe Twingo Electric.

 

ONTDEK DE NIEUWE TWINGO ELECTRIC

Nieuwe Twingo Electric bij Auto Indumij

Elektrisch rijden: stil, soepel, emissievrij

Met name dankzij de lage fiscale bijtelling, de goede actieradius en de mogelijkheid om snel te kunnen laden, stappen steeds meer mensen over op een elektrische auto. Maar ook doordat ze ontdekken hoe enorm fijn elektrisch rijden is. Stil, soepel, emissievrij en nog lekker vlot ook. Bovendien kun je op de plaats van bestemming altijd laden, zodat stilstand nooit achteruitgang is maar juist precies andersom!

 

Profiteer nu nog van slechts 8% bijtelling

 Nu is het juiste moment om over te stappen en je autokosten voor de komende 5 jaar extra laag te houden. De nieuwe Renault ZOE en de nieuwe Renault TWINGO Electric zijn bij Auto Indumij nog vóór de jaarwisseling beperkt leverbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een Auto Indumij vestiging bij jou in de buurt.