Kiwa SM erkenning voor Renault dealer Auto Indumij
Auto Indumij Barendrecht SCM Kiwa erkend

Bij Auto Indumij staat de kwaliteit van door ons geleverde producten, diensten en services altijd centraal.  Met ruim 200 Indumijers zetten we ons dagelijks in om ons credo ''kwaliteit in mobiliteit'' iedere dag opnieuw waar te maken!  Om dit te kunnen waarborgen investeren wij voor onze medewerkers in specifieke trainingen en opleidingen. Zo kunnen medewerkers bijvoorbeeld middels relevante cursussen hun kennisniveau op ieder vakgebied verhogen maar heeft men ook de mogelijkheid om op breder terrein ervaring op te doen. 

Auto Indumij specialist in SCM alarmsystemen

De montage van bijvoorbeeld alarmsystemen is daar een goed voorbeeld van. Auto Indumij biedt diverse SCM alarmsystemen om jouw auto goed te beveiligingen. Onze SCM alarmsystemen voldoen aan de laatste eisen zodat ook moderne autodieven de auto niet meer kunnen stelen. Autotechnici van Auto Indumij zijn uitstekend geschoold om ook de montage van deze SCM alarmsystemen op juiste wijze te kunnen uitvoeren maar zij kunnen ook periodieke keuringen uitvoeren op reeds gecertificeerde beveiligingssystemen. Wij zijn dan ook erg trots dat Kiwa SCM, de certificatie instelling op het gebied van voertuigbeveiliging, de kennis en de kwaliteit van onze werkzaamheden positief heeft beoordeeld en Auto Indumij nu in de boeken staat als een Kiwa SCM erkend inbouwbedrijf personenauto. 

Maximale zekerheid met het Kiwa SCM Certificaat

Kiwa SCM certificeert zowel af fabriek als after-market beveiligingssystemen. Voordat een beveiligingssysteem Kiwa SCM goedgekeurd kan worden, wordt het systeem uitvoerig getest door een onafhankelijk testinstituut volgens de opgestelde keuringsvoorschriften. Deze keuringsvoorschriften worden beheerd door Stichting VbV.  Voor het certificeren van de inbouw van de beveiligingssystemen wordt er door een inspectie instelling steekproeven uitgevoerd bij Kiwa SCM erkende bedrijven. De erkende bedrijven zijn erkend volgens de VbV Erkenningsregeling april 2006. In deze regeling staat opgenomen waaraan men moet voldoen als bedrijf om door Kiwa SCM erkend te worden. Er worden bijvoorbeeld eisen gesteld aan de inbouwers, de werkplaats en vanzelfsprekend aan de inbouw van het beveiligingssysteem. Het eindresultaat van bovenstaande maatregelen is het VbV-SCM certificaat dat maximale zekerheid biedt voor bijvoorbeeld auto eigenaren die hun auto hebben laten voorzien van een SCM goedgekeurd beveiligingssysteem. 

 

Maak kennis met Kiwa