Auto Indumij en Air Group. Een prachtige samenwerking
Air Group kiest weer voor de Renault Trafic van Auto Indumij

De Air Group is een bekende speler op het gebied van airco, luchtbehandeling en totaaltechniek. Vanuit vestigingen in Breda, Echt en Helmond biedt men in heel Nederland uitgebreide services voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

De relatie tussen de Air Group en Renault dealer Auto Indumij bestaat al vele jaren. Voor het serviceapparaat koos Alfred Wemmenhove, algemeen directeur van de Air Group, al een aantal jaren geleden voor de Renault Trafic. Berijders zijn immers zeer tevreden over de rijeigenschappen van de Trafic en ook de bedrijfszekerheid en alsmede de lage exploitatiekosten van Renault bedrijfswagens zijn voor Air Group belangrijke pluspunten. Voor de recente uitbreiding van het wagenpark was de keuze voor de nieuwe Renault Trafic dan ook snel gemaakt. 

De nieuwe Renault Trafics die geheel  zijn voorzien van de nieuwste signing in de huisstijl van de Air Group, zullen we vanaf nu onderweg dan ook regelmatig tegenkomen.

Ben je benieuwd wat de specialisten van Air Group voor jou kunnen betekenen?  Neem dan zeker via onderstaande button een kijkje op hun website. Hier vind je niet alleen uitgebreide info over alle services maar ook een interessant airco aanbod

 

KENNISMAKEN MET AIR GROUP

Air Group kiest weer voor de Renault Trafic van Auto Indumij

Dit is de nieuwe Renault Trafic van Air Group

De eerste van een serie van 3 nieuwe Renault Trafics werd deze week door Indumij collega Leon van de Merbel met veel plezier afgeleverd op het hoofdkantoor van Air Group in Breda. 

Nieuw design & meer comfort

De nieuwe Renault Trafic heeft een nieuw design. Een opvallend kenmerk  is de grille met chromen afwerking en de onderscheidende full LED-koplampen met een verbeterd lichtprofiel. Hierdoor biedt de nieuwe Trafic optimale veiligheid voor de bestuurder die minder snel moe wordt. Naast de verbeteringen qua design en comfort heeft de nieuwe Trafic nu ook meer handige opbergruimtes. Alleen al in de cabine zijn maar liefst 14 geïntegreerde opbergruimtes te vinden. Daarnaast is het in de nieuwe Trafic mogelijk om materiaal te vervoeren tot een lengte van maar liefst 4,15 meter.  Wil jij ook meer weten over de nieuwe Trafic.  Kijk dan snel op de nieuwe Trafic modelpagina voor alle info!

 

ONTDEK DE NIEUWE TRAFIC