Welkom op de Autosalon Brussel. Nog t/m zondag 27 januari geopend.
Ontmoet Renault op de Autosalon Brussel

Nog t/m zondag 27 januari open

Een bezoek aan de Autosalon  Brussel, die nog t/m zondag 27 januari geopend is, is ook dit jaar weer een echte aanrader. Hoe kan het ook anders, want alle belangrijke autofabrikanten presenteren op maar liefst 110.000M² de nieuwste modellen waarbij deze editie ook veel aandacht is voor de "lichte" bedrijfswagens van de verschillende merken en het nieuwe elektrische rijden uitgebreid aan bod komt. Daarnaast zijn er voor de hele familie tal van leuke activiteiten zoals de fantastische Crazy Show met acrobaten die aan 5 meter lange touwen hun kunsten vertonen of kom lekker relaxen in de Pit Stop Bar. Een bijzondere pop-up loungebar, die volledig uit hout is opgetrokken en waar het aangenaam  vertoeven is met een drankje of een hapje. 

Nieuwe Renault Kadjar

Renault presenteert  op hun  fraai ingerichte stand een aantal nieuwe modellen, zoals de nieuwe Renault Kadjar die tijdens de Salon voor het eerst aan het grote publiek wordt getoond. De nieuwe Renault Kadjar is ten opzichte  van de huidige Kadjar uit 2015 op alle fronten verbeterd. Traditionele SUV-kenmerken worden nu gecombineerd met een extra attractieve en stijlvolle uitstraling met dynamische en strakke lijnen. De nadruk ligt op het opvallende exterieur, het optimale comfort, veiligheid en een hoogwaardige interieurafwerking. Door toepassing van nieuwe luxere materialen straalt het interieur van de nieuwe Renault Kadjar nu nog meer luxe uit. Onder de kap wordt de nieuwe 1.3 TCe gemonteerd die zich kenmerkt door veel comfort en een aantrekkelijk rijgedrag. Meer weten? Op onze speciale  Kadjar infopagina vind je alle info over de nieuwe Renault Kadjar. Maar er is natuurlijk nog veel meer moois te zien. Zo genoten wij ook van de Clio Limited en de exclusieve Talisman die beide in verschillende uitvoeringen op de Renault stand gepresenteerd worden. 

En als  je toch op de Renault stand bent, vergeet dan niet de exclusieve Megane RS Trophy te bekijken. Dit topmodel is goed  voor maar liefst 300pk!

Je bent nog t/m zondag 27 januari van harte welkom op de Autosalon in Brussel. Alle info over de openingstijden en parkeermogelijkheden vind je op de website van de Autosalon. Wij wensen je alvast heel veel plezier! 

Renault EZ-Pro op de Autosalon Brussel

Renault EZ-PRO op de Autosalon

Voor liefhebbers van het nieuwe elektrische rijden pakt Renault tijdens de Salon uit met de Renault ZOE en kunnen ondernemers kennismaken met het elektrische bedrijfswagenprogramma van Renault, zoals de Renault Master Z.E. Daarnaast pakt Renault uit met de EZ-PRO. 

De EZ-PRO is de tweede robo-auto concept uit van de trilogie uit 2018 waarin Renault moderne mobiliteit services verkent. Hij maakte zijn debuut maakt op de Autoshow van Parijs 2018 en nu dan t/m zondag 27 januari te zien is op de Autosalon in Brussel. 

Renault laat met de EZ-PRO Concept zien hoe bezorging in de toekomst eruit kan zien! Autonoom, modulair, verbonden en 100% elektrisch. Deze conceptcar is afgestemd op de toekomst van last-mile delivery voor alle bedrijven. Meer info vind je op de website van Renault.nl via onderstaande button. 

 

ONTDEK DE RENAULT EZ-PRO

Renault Koleos Autosalon Brussel
Renault ZOE Autosalon