Autostad West-Brabant test de nieuwe Renault Clio.
Test nieuwe Renault Clio Autostad

Het is alweer bijna 2 maanden geleden dat Renault de volledig nieuwe Clio met succes introduceerde. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1990 zijn circa vijftien miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is de Clio wereldwijd het bestverkochte model van Groupe Renault. Sinds 2013 staat de Clio zelfs aan de top van het B-segment in Europa – sinds 2012 noteert Renault elk jaar wéér hogere verkoopcijfers voor de Clio. 

De nieuwe Renault Clio scoort al direct vanaf de introductie erg goed. Niet alleen Clio rijders hebben de nieuwe Renault telg enthousiast ontvangen, ook rijders van vele andere merken zoals Peugeot, Opel, Toyota en Kia brachten een bezoek aan één van de Renault Stores van Auto Indumij om de nieuwe Renault Clio te kunnen bewonderen. 

Ook de redactie van het het bekende automagazine "Autostad" dat maandelijks in West-Brabant huis aan huis wordt verspreid,  was benieuwd naar de vele features van de nieuwe Renault Clio, Een afspraak voor een uitgebreide testrit was dan ook snel gemaakt en zo vetrok Jac van Leent van Autostad onlangs met de Clio demo van Auto Indumij Etten-Leur voor een testrit door het mooie Brabantse land. De test van de nieuwe Clio is binnenkort te lezen in de augustus editie van Autostad, maar nu alvast online via onderstaande button. 

 

TEST NIEUWE RENAULT CLIO