Auto Indumij bedrijventeam zet mooie tijd neer op de Verkerkloop
Joost en Patrick Auto Indumij team Verkerkloop

42ste Verkerkloop opnieuw geslaagd evenement

Ook dit jaar nam Auto Indumij met een eigen bedrijventeam deel aan de 42ste Verkerkloop. Vele hardlopers verzamelden zich rond 20:00  uur aan de start voor het Verkerk pand in Zwijndrecht, om deze uitdagende race te lopen. Het team van Auto Indumij, onder leiding van teamcaptain Ruud Heestermans, verscheen goed voorbereid aan de start: “we hebben meermaals getraind en de afgelopen weken goed op onze voeding gelet. Vorig jaar hebben we een mooie tijd gelopen, het was onze uitdaging om die dit jaar te verbeteren, aldus Joost Koeken die in het dagelijks leven chef werkplaats is bij Auto Indumij Roosendaal. Joost heeft afgelopen jaar ook de marathon van New York gelopen. Heel bijzonder om dan in een Auto Indumij shirtje over de finish te komen”lacht Joost. 

14de plek voor Indumij

Bijzonder was de Verkerkloop voor het Indumij team dit jaar zeker. Het team bestaande uit Joost, Patrick, Ruud en John heeft met 21.42.48 een mooie tijd neergezet die goed was voor de14e plek. Winnaar van de bedrijvenloop is KH Chemicals uit Zwijndrecht geworden die wij van harte feliciteren met deze topprestatie.  Benieuwd naar alle uitslagen? Deze vind je op de website van de Verkerkloop

 

Auto Indumij sponsor Verkerkloop

Als sponsor is Auto Indumij al vele jaren bij  de Verkerkloop betrokken.  De Verkerkloop is één van de grootste sportevenementen in Zwijndrecht. Dit jaar kwamen bijna 3500 lopers hun geluk beproeven om te proberen een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Het deelnemersveld varieert van scholen tot aan bedrijven en van kinderen tot aan volwassenen.  Langs het parcours stonden ook dit jaar weer een aantal bijzondere Renault modellen  opgesteld. Vooral de nieuwe Renault Kadjar en de Mégane R.S. kregen veel bekijks! 

Om 20.15uur klonk het startschot voor de bedrijvenloop. Na 5 kilometer hardlopen was het onze lopers eigenlijk niet aan te zien dat ze moe waren. De tijden volgen morgen, we zijn erg benieuwd. Ik heb wel het idee dat ik iets beter gelopen heb dan vorig jaar, zegt Ruud Heestermans. Het voelt ook altijd goed om mee te lopen voor een goed doel, dit jaar stichting Support Casper. 

Auto Indumij Team Verkerkloop
Ruud Heestermans Auto Indumij
Verkerkloop Auto Indumij 2019
Renault Alpine Verkerkloop