Auto Indumij op bezoek bij Bink Groep in Sprundel
Auto Indumij op bezoek bij Bink Groep in Sprundel

Bink Groep in Sprundel is een bloeiend familiebedrijf met ruim 100 specialisten, dat al ruim veertig jaar actief is op het gebied van elektrotechniek. Zowel voor complexe projecten, als voor service op momenten dat er onverhoopt een kink in de kabel komt is Bink Groep het juiste adres.

Hun recept: trots op hun werk, bewuste keuze voor bewezen kwaliteit, afspraak is afspraak en geloof dat ze samen meer kunnen bereiken!  De werkzaamheden van Bink Groep zijn in te delen in 3 focusgebieden; electrotechniek, beveiliging en solar. En ook qua duurzaamheid en innovatie is Bink Groep een voorloper in de markt en biedt men voor de opdrachtgevers diverse unieke innovaties. 

Uitbreiding wagenpark met de nieuwe Renault Trafic

De relatie met het merk Renault en Auto Indumij bestaat al vele jaren.  De uitbreiding van het wagenpark die recentelijk met een aantal nieuwe Renault Trafic bedrijfswagens kon worden gerealiseerd, was voor Marcel Nederveen van Auto Indumij alle reden om een bezoek te brengen aan Ralph Bink, directeur DGA van Bink Groep. Met als resultaat een korte video waarbij wij je kennis laten maken met een aantal interessante projecten welke door het team van Bink Groep momenteel worden gerealiseerd.  Wij wensen je alvast veel kijkplezier en wil jij ook kennismaken met het team van Bink Groep? Kijk dan op de nieuwe website van Bink Groep voor alle info en de contactgegevens. 

De nieuwe Renault Trafic van Bink Groep

Renault Trafic Bink Groep

Maak kennis met de services van Bink Groep