Coronanieuws van Auto Indumij
Corona Update Auto Indumij

Showrooms vanaf 3 maart op afspraak geopend

Wij zijn je ook graag online of telefonisch van dienst

De nieuwe Coronamaatregelen van het kabinet betekenen dat de showrooms van onze vestigingen tot 3 maart helaas zijn gesloten.  Voor informatie, advies of de aankoop van een nieuwe Renault of één van onze Top Occasions, onze verkoopadviseurs zijn je graag telefonisch of via onze online kanalen van dienst.

Verkoop op afspraak is vanaf 3 maart weer toegestaan in winkels en showrooms. Dit is een van de versoepelingen die demissionair premier Rutte heeft aangekondigd. De afspraak moet minimaal vier uur van tevoren zijn gemaakt, er mogen maximaal twee klanten per verdieping worden ontvangen en een bezoek duurt minimaal tien minuten. Om een afspraak te maken kun je rechtstreeks contact opnemen met de Auto Indumij vestiging van jouw keuze. Via onderstaande button vind je een overzicht de contactgegevens van alle Auto Indumij vestigingen. 

 

CONTACT MET AUTO INDUMIJ

 

Daarnaast hebben we onze services verder uitgebreid met bijvoorbeeld de proefrit op locatie en de mogelijkheid om je auto online te laten taxeren.  Ook worden onze Private Lease modules op dit moment nog verder uitgebreid zodat je heel eenvoudig thuis een Private Lease offerte kunt aanvragen.  Op onze actiepagina vind je een handig overzicht van alle actuele Renault Acties

Afleveringen van nieuwe- en gebruikte auto's verzorgen graag bij je thuis waarbij vanzelfsprekend de landelijke richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. 

 

Werkplaatsen blijven geopend

Alle werkplaatsen blijven geopend. Je bent dan ook in de komende periode welkom bij onze vestigingen voor service, APK, onderhoud en reparatie. We verzoeken je om telefonisch of online een afspraak in te plannen om drukte aan de balies te voorkomen. Ook de magazijnen zijn geopend maar alleen voor het afhalen van vooraf bestelde onderdelen of accessoires. Bij het afhalen hebben wij een groot aantal maatregelen getroffen tegen verspreiding van het Coronavirus zodat jouw en onze veiligheid is gewaarborgd. 

 

BEKIJK ONZE MAATREGELEN