Eekels pompen, Renault Master, Auto indumij
Eekels Pompen

AUTO INDUMIJ LEVERT 3500KG TREKGEWICHT

Passende pompoplossingen voor iedere situatie. Dat is Eekels Pompen!  Als toonaangevend bedrijf is Eekels voor veel bedrijven al meer dan 100 jaar dé partner in pompoplossingen.  Men is actief in diverse branches zoals Civiel & Infra, Marine & Offshore en de industrie. Daarnaast is Eekels ook nauw betrokken bij  tal van overheidsprojecten.  Naast verhuur van een breed scale aan pompen kent het team van Eekels ook een groot aantal specialisaties. Daarbij kun je denken aan tijdelijke pompinstallaties (TPI) en rioolrenovatie projecten zoals een uitgebreide rioolrenovatie met Betsy Pompen die door het team van Eekels onlangs met succes in Herselt (BE)  werd uitgevoerd. Op Eekels.eu kun je uitgebreid kennismaken met de vele services  van Eekels en ook een aantal gerealiseerde projecten bekijken. 

TIJDELIJKE POMPOPLOSSINGEN VRAGEN OM PASSEND TRANSPORT

Veel projecten vragen om tijdelijke pompoplossingen. Dan biedt de uitgebreide verhuurservice van Eekels uitkomst. Door de ruime ervaring en voorraden beschikt men bij Eekels voor ieder project  over een passende pompoplossing.  Eekels heeft een moderne huurvloot van ruim 800 pompen. Daarnaast verhuurt Eekels ook alle benodigde toebehoren zoals stroom-aggregaten, leidingwerk en volautomatische besturingen. Het gespecialiseerde team van Eekels brengt wensen en verwachtingen in kaart en zorgt ervoor  dat het hele traject van A tot Z 100% geregeld wordt. Om het transport van pompinstallaties zo optimaal mogelijk te kunnen verzorgen koos Eekels bij de nieuwe vestiging van Auto Indumij Barendrecht voor de Renault Master RWD 165PK, voorzien van dubbel lucht en goed voor maar liefst 3500KG trekgewicht (geremd) en ongeveer 1100kg laadvermogen. 

Ben je net als Eekels op zoek naar de beste vervoersoplossing, neem dan eens contact op met accountmanager Pim Cuelenaere. Hij is binnen Auto Indumij  één van de specialisten op het gebied van Renault bedrijfswagens en komt graag bij je langs voor een eerste kennismaking. Wil je de nieuwe Renault bedrijfswagens liever eerst online bekijken? Bezoek dan via onderstaande button Renault-Indumij.nl

 

RENAULT BEDRIJFSWAGENS BEKIJKEN