Ook aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff kiest voor de Renault Trafic.
Ook aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff kiest voor de Renault Trafic

Aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff B.V. uit Strijen is een bekend  full service bouwbedrijf dat al sinds 1923 actief is in diverse sectoren. Zo is het bedrijf  zowel in de Hoeksche Waard maar ook landelijk met een eigen team van een 50 tal vakmensen, actief binnen de woning- en utiliteitsbouw, civiele techniek en renovatie. Daarnaast is men gespecialiseerd in bijvoorbeeld het herstellen van funderingen en de kelderbouw. 

AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP

Het bijzondere van dit aannemingsbedrijf is dat men ambachtelijk vakmanschap heeft weten te combineren  aan eigentijds procesmanagement. Dit maakt het bedrijf tot een betrouwbare partner met een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding. Daarnaast beschikt P. & G. Hooghwerff B.V. over een eigen modern geoutilleerd machinepark, waarmee de flexibiliteit wordt gewaarborgd voor het gehele bouwproces. Een unieke combinatie waardoor de service van aannemingsbedrijf P & G Hooghwerff door  vele particuliere opdrachtgevers als ook grotere marktpartijen, mede door de goede prijs/kwaliteitsverhouding, al vele jaren wordt gewaardeerd. Ook kennismaken met de services van dit bijzondere aannemingsbedrijf? Bezoek dan de website via onderstaande button. 

 

BEKIJK DE WEBSITE VAN HOOGHWERFF

 

ENTHOUSIAST OVER DE RENAULT TRAFIC

Dat directeur Bas Hooghwerff ook van zijn leveranciers een hoog serviceniveau en de beste kwaliteit verwacht zal niemand verbazen. Voor de uitbreiding van het wagenpark was de keuze voor de nieuwe Renault Trafic dan ook snel gemaakt. De Renault Trafic is immers de meest praktische bedrijfswagen. “ Tal van innovaties zorgen ervoor dat ook de nieuwe Renault Trafic zijn tijd vooruit is ”;  vertelt directeur Bas Hooghwerff die vooral erg enthousiast wordt van de lage exploitatiekosten van de nieuwe Renault Trafic en de goede service van Auto Indumij. Een ander bijkomend voordeel was de korte levertijd. 

De aflevering van de nieuwe Renault Trafic kon dan ook snel geregeld worden en vond onlangs plaats voor het kantoor van aannemingsbedrijf Hooghwerff door Pim Cuelenaere van Auto Indumij.   Ook benieuwd naar de mogelijkheden  van de nieuwe Renault Trafic?  Kom dan langs bij één van de Auto Indumij vestigingen of vraag gratis een offerte aan op onze speciale actiewebsite. 

 

GRATIS RENAULT TRAFIC OFFERTE