Indumij op TV. Bekijk de documentaire "Dit zijn wij"
Dit zijn wij opname Auto Indumij

DE NEDERLANDER EN ZIJN AUTO OP NPO2

 De achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu maar altijd met een vleugje humor: elke aflevering geeft een doorsnede van de Nederlandse samenleving. 

 In iedere aflevering staat één gebeurtenis of onderwerp centraal waar bijna iedere Nederlander mee te maken krijgt. Van huisdieren tot trouwen, van de auto tot het schoonheidsideaal: hoe kijken de verschillende bevolkingsgroepen hier tegenaan? Wie is ‘de Nederlander’, wie zijn wij? Waarin verschillen we en waarin komen onze levens overeen? En wat weten we eigenlijk van elkaar?

De aflevering van vrijdag 30 juni, die om 21:05 uur op NPO2 te zien is, staat geheel in het teken van de auto. In deze aflevering laat documentairemaker Michiel van Erp alles zien over het kopen, onderhouden, rijden en showen van onze bolides. Want Nederlanders zijn trots op hun auto. Ook krijg je een blik achter de schermen van het Concours d’Elegance waar oldtimers worden gekeurd en wordt een bezoek gebracht aan de Renault Store van Auto Indumij in Dordrecht waar een training wordt gefilmd. 

 

TV OPNAMES BIJ AUTO INDUMIJ DORDRECHT

Toen de redactie van het TV programma "DIT ZIJN WIJ"  ons benaderde waren wij direct enthousiast vertelt Micha Roco, commercieel directeur van Indumij.  Onze nieuwe Renault Store op de Mijlweg in Dordrecht bleek een zeer geschikte locatie voor de filmploeg.  Tijdens de opnames, waarbij ook documentairemaker Michiel van Erp aanwezig was,  werden een aantal verkoopadviseurs van Indumij gevolgd tijdens een training die bij Auto Indumij Dordrecht door Jeanne Bakker onlangs werd gegeven. "Een bijzonder geslaagde avond en erg leuk om als team een tv opname als deze mee te kunnen maken", zegt Micha.  

Mocht je de uitzending gemist hebben, je kunt alle afleveringen terugkijken via uitzendinggemist.net.