Auto Indumij steunt TopOp Kids Paasactie in Breda
Auto Indumij steunt TopOpkids paasactie

750 Skippyballen sieren de Speelhuislaan in Breda 

TopOp Kids is een stichting opgericht door Dirk Spoormans, Paul Bartels en Roland Rasenberg. Deze stichting zet zich in voor het welzijn van kinderen binnen de regio Breda. Jaarlijks worden hiervoor een aantal leuke acties opgezet met als doel om geld op te halen. Hiermee probeert men voor een groep kinderen die in een wat minder kansrijke positie zitten, een aantal zaken realiseren. Daarbij kun je denken aan een groep kinderen de mogelijkheid bieden om hun zwemdiploma te halen of de organisatie van een gezellig dagje naar de Efteling.

Één van de acties dit jaar is de ludieke Skippyballenactie. De Speelhuislaan in Breda werd afgelopen zaterdag volgehangen met 750 skippyballen. Enthousiaste vrijwilligers hebben de hele dag geholpen om een vrolijke noot te brengen in deze toch al sombere tijd.  Met het verkopen van de ‘symbolische paaseieren’  haalde stichting TopOp Kids inmiddels bijna € 30.000,- op. 

Het team van Auto Indumij is trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan dit bijzondere initiatief!  Wil je ook kennismaken met stichting TopOp Kids of wil je meer weten over deze ludieke Skippyballenactie?  Bezoek dan via onderstaande button de nieuwe website van stichting TopOp Kids. 

 

BEZOEK STICHTING TOPOP KIDS