Auto Indumij steunt Care 4 People Golf Tournament en KiKa
Auto Indumij sponsor Care 4 People Golf

BN’ers en Auto Indumij golfen voor KiKa

Verschillende BN’ers, onder wie Leo Beenhakker, Mario Been, Hein Vergeer en Ben Wijnstekers hebben zich  opnieuw voor het goede doel Kinderen Kankervrij (KiKa) ingezet. Initiatiefnemer stichting Care 4 People Golf Tournament organiseerde  onlangs een uniek golftoernooi op de Steenhoven Country Club in Postel.  De verwachtingen werden tijdens deze unieke dag opnieuw overtroffen en zo kon aan KiKa onlangs een cheque van  maar liefst € 147.500 worden overhandigd.  Een fantastisch resultaat wat mede door de inzet van alle deelnemers, sponsoren, de veilingmeester en de vele gulle biedingen op de veiling mogelijk werd gemaakt. Zo bemachtigde Helga van Oers een spiksplinternieuwe Renault Twingo die beschikbaar was gesteld door Auto Indumij en  onlangs  door commercieel directeur Micha Roco en verkoopleider John Slabbekoorn in de oosterhoutse vestiging van Auto Indumij  feestelijk werd afgeleverd.

John Slabbekoorn Auto Indumij
Helga van Oers in haar nieuwe Twingo van Auto Indumij

Ook Auto Indumij steunt het Care 4 People Golf Tournament

Ook het team van Auto Indumij is vereerd dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan dit bijzondere initiatief en daarmee KiKa opnieuw hebben kunnen ondersteunen.  Wij zijn van mening dat commercieel zaken doen ook om een sociale betrokkenheid vraagt. Participeren waar mogelijk. Aan de andere kant realiseren we ons dat onze rol, als onderneming binnen het MKB, slechts een beperkte kan zijn. Toch proberen wij ons samen met ons netwerk in te zetten voor verschillende goede doelen. Het initiatief van stichting Care 4 People Golf is er daar één van. 

 

Stichting kika

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. Stichting KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Meer weten of wil je Kika ook ondersteunen? Op de website van Kika vind je alle info. 

 

STEUN STICHTING KIKA