Auto Indumij steunt Care 4 People Golf Tournament en KiKa
Auto Indumij sponsor Care 4 People Golf

BN’ers en Auto Indumij golfen voor KiKa

Verschillende BN’ers, onder wie Leo Beenhakker, Mario Been, Hein Vergeer en Ben Wijnstekers golfen op dinsdag 11 september 2018 voor het goede doel Kinderen Kankervrij (KiKa). Initiatiefnemer stichting Care 4 People Golf Tournament zal op de Steenhoven Country Club in Postel met deze unieke dag proberen 100.000 euro op te halen. 2 jaar geleden vond de 5e editie plaats waarbij er een cheque van 182.500 euro overhandigd is aan KiKa oprichter en directeur Frits Hirschstein. De verwachtingen zijn ook dit jaar weer hooggespannen. 

Win de Renault Twingo met een “hole in one”

Naast de BN’ers komen er in totaal 25 bedrijven samen, waaronder ook een team van Auto Indumij, die zo veel mogelijk geld bij elkaar proberen te golfen voor Kinderen Kankervrij. Bovendien zijn er prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door de sponsoren, waaronder de nieuwe Renault Twingo Collection. Deze is te winnen bij het slaan van een hole in-one. De keuze voor de nieuwe Twingo was door de organisatie van het Care 4 People Golf Tournament snel gemaakt. Want deze stijlvolle Renault is een auto met een bijzonder fraai design, veel ruimte en verschillende innovaties. De Renault Twingo zal tijdens het toernooi uitgebreid te bekijken zijn maar je kunt ook de speciale Twingo actiewebsite ikwileentwingo.nl  bekijken. 

 

Auto Indumij steunt het Care 4 People Golf Tournament.

Auto Indumij is maatschappelijk betrokken en ondersteunt regelmatig diverse initiatieven. Wij zijn van mening dat commercieel zaken doen ook om een sociale betrokkenheid vraagt. Participeren waar mogelijk. Aan de andere kant realiseren we ons dat onze rol, als onderneming binnen het MKB, slechts een beperkte kan zijn. Toch zijn wij als team trots op een groot aantal initiatieven waar wij bij betrokken zijn,  zoals nu bij het Care 4 People Golf Tournament  waarvan de opbengst naar KiKa gaat. 

 

Stichting KiKa

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. Stichting KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker Meer info of wil je Kika ook ondersteunen. Op de website van Kika vind je alle info.